Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie 2022. Săgetătorii atrag banii și dragostea în viața lor. Previziunile pentru restul nativilor

Ioana Bucur 01.10.2022, 17:16
Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie 2022. Săgetătorii atrag banii și dragostea în viața lor. Previziunile pentru restul nativilor

Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie a fost dezvăluit de astrologi. Potrivit acestora, în următoarele șapte zile, nativii Săgetător vor atrage banii și dragostea în viața lor. Citește în rândurile de mai jos ce surprize și obstacole vei avea de înfruntat în prima săptămână a acestei luni. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie 2022 – Berbec

Berbecii se simt de parcă iau poziția de start înainte de o cursă. Sunt pregătiți pentru noi aventuri și noi experiențe și nu vor lăsa nimic să le stea în cale.

Prima săptămână a lunii octombrie ar puea aduce unele discuții cu partenerul sau partenera de viață cu privire la gestionarea banilor.

Taur

Nativii Taur își fac planuri și simt nevoia să își organizeze mai bine activitatea la locul de muncă. Se vor dedica și unui nou stil de viață, bazat pe un regim alimentar mai sănătos și mișcare.

Gemeni

Următoarele șapte zile vor fi dedicate de nativii Gemeni reparațiilor prin casă. Unii nativi s-ar putea pregăti să se mute într-o nouă locuință.

Cei singuri au șanse să înceapă o nouă relație, o persoană ce le-a atras atenția de ceva vreme le va da semne promițătoare.

Rac

Iubirea apare în viața nativilor Rac. Este posibil ca o persoană cu care au un trecut să își ia inima în dinți și să facă marele pas spre ei. Se anunță o discuție importantă despre un viitor în doi.

Vor socializa foarte mult – de la ieșiri în oraș până la întâlniri cu prietenii.

Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie 2022 – Leu

Leii nu știu ce înseamnă frica sau ezitarea în săptămâna 3-9 octombrie. Vor risca, își vor schimba viața fără să se gândească la posibile consecințe nedorite.

Sunt cu gândul la o carieră nouă, dar pentru a începe acest nou capitol vor fi nevoiți să facă unele modificări în CV-ul lor.

Fecioară

Grijile ce i-au preocupat în ultimele două săptămâni pe nativii Fecioară o să dispară în aceste zile. S-ar putea să se mute într-o nouă casă cu partenerul sau partenera de viață sau chiar să se logodească.

Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie 2022. Săgetătorii atrag banii și dragostea în viața lor. Previziunile pentru restul nativilor
Horoscop

Balanță

Cei născuți în această zodie sunt nevoiți să impună limite în relațiile de prietenie, potrivit horoscopul săptămânii 3-9 octombrie.

Pe plan profesional vor avea unele ezitări, temând să ceară ce își doresc, de fapt.

Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie 2022 – Scorpion

Interacțiunile cu persoane care au aceeași viziune asupra vieții, aceleași planuri pentru viitor i-ar putea inspira pe Scorpioni să semneze un contract ce le va schimba viața.

Noul capitol pe care îl vor începe le va crește dorința de aventură, așa că este posibil să pregătească o surpriză pentru partenera sau partenerul de viață.

Săgetător

Luna octombrie aduce mai mulți bani în buzunarul nativilor Săgetător. Nu trebuie să se lase duși de val și să își drămuiască cu mare grijă toate cheltuielile. Sunt șanse mari să înceapă o nouă relație de dragoste.

Capricorn

Chiar dacă nu acesta va fi scopul lor, Capricornii vor fi centrul atenției în următoarele zile. La locul de muncă, se vor simți blocați, fiind nevoiți să se concentreze pe mai multe proiecte vechi.

Vărsător

Este momentul să apese butonul de pauză și să își ia câteva zile pentru ei, să se odihnească și să își pună ordine în gânduri.

Unii nativi ar putea avea o întâlnire cu o persoană dragă pe care nu au mai văzut-o de ceva vreme.

Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie 2022 – Pești

Cineva din grupul lor de prieteni va avea motiv de celebrat, iar acești nativi nu vor lipsi de la întâlnire. Unii vor face un pas important în relația de cuplu.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...