Horoscopul minciunilor. Cum minţi în funcţie de zodie

Nicu Stan 31.12.2021, 16:05
Horoscopul minciunilor. Cum minţi în funcţie de zodie

Horoscopul minciunilor. Cum minţi în funcţie de zodie. Cei mai mulți dintre noi recunoaștem că exagerăm o realitate în bine sau în rău, adică mai mințim din când în când. Tindem să adăugăm un plus de informație apelând la  propria imaginație, facem complimente pe care nu le credem, încercăm să îmbunătăţim realitatea sau câteodată chiar să o schimbăm. Cu alte cuvinte-mințim.

Horoscopul mincinoaselor. Cum mint femeile în funcție de zodia din care fac parte

Astfel, cei ce vor să afle dinainte să afle cum este o femeie de care vor să se îndrăgostească nu ar strica să consulte horoscopul minciunilor.

Ați fi scutiți de multe necazuri, întrucât horoscopul minciunilor scoate la iveală cum mint femeile, în funcție de zodia din care fac parte.

Cum mint femeile in functie de zodie
Cum mint femeile in functie de zodie

Berbec

Femeile din această zodie se pricep, rareori, la minciuni, nu sunt create psihologic pentru a minții. Sunt foarte dezorganizate, astfel că dacă ar spune minciuni s-ar da repede de gol. Femeia din Berbec apelează la minciună atunci când vrea să scape de interlocutor.

Taur

Taurii nu mint. De regulă, nativii din Taur sunt sinceri, deschişi, aşteptând acelaşi lucru şi din partea celorlalți. Apelează la minciuni în cazul în care sunt obligați în vreun fel. O fac cu siguranță pentru a nu răni persoanele din jur. Taurii mai mint doar când au un interes.

Gemeni

Gemenii par mincinoşii perfecţi, de multe ori sunt prinşi, din cauza faptului că înfrumuseţează mult prea mult adevărul. Femeile din gemeni sunt plăcute, sunt încântătoare la vorbă şi e greu să nu le crezi, potrivit clickpentrufemei.ro.

Rac

Racii sunt persoane extrem de sensibile, îşi construiasc un adevărat zid în jurul lor. Sunt destul de introvertiţi. Femeile din rac sunt familiste convinse, iar nativele născute sub acest semn zodiacal aleg să mintă doar atunci când trebuie să se protejeze de ceva care le-ar putea face rău.

Leu

Lei sunt orgolioși, hotărâți să spună minciuni. Distorsionează bârfele auzite de la alţii intenționat. Femeile leu mint ca să apară grandioase în faţa altora. Nu crede o femeie leu atunci când se laudă cu jobul ei plictisitor, vrea doar să te facă invidioasă pe succesul pe care l-ar avea.

Fecioară

Nicio o zodie nu minte mai tare decât o fac Fecioarele. Minciunile lor sunt atât bine spuse, încât până şi ei le cred. Mare atenţie însă, se spune despre Fecioare că pot plănui crima perfectă, fără să fie găsite vinovate vreodată.

Balanță

Balanțelor nu le place să mintă. Sunt născute să fie plăcute în discuții şi, dacă sunt nevoite să mintă, o să facă excese în viaţa sentimentală. Nu recunosc niciodată câți bărbați le-au trecut prin aşternuturi. Le spun iubiţilor lor că sunt cei mai buni amanţi, în contextul în care nu este deloc așa.

Scorpion

Scorpionii nu mint intenţionat, sau mai bine zis asta vor ei să creadă, iar pentru că sunt mereu la curent cu știrile, reuşesc mereu să o scoată la capăt. Este greu să prinzi un scorpion cu minciuna, întrucât îşi pregăteşte mereu un întreg scenariu înainte să mintă.

Săgetător

Săgetătorii au o reputație bună atunci când vine vorba de sinceritate. Săgetătorii se pun de puține ori în situaţii complicate sau în care ar trebui să mintă. Femeilor născute în această zodie nu le place să fabrice poveşti şi sunt adesea oneste.

Capricorn

Capricornii tind să fie buni în toate ce le fac, aici intrând chiar și minciuna. Din fericire, Capricornii nu se folosesc des de acest talent. Spun minciuni decât atunci când este nevoie. Femeilor din capricoron le place să-şi linguşească şefii, pentru mărire de salariu.

Vărsător

Minciunile vărsătorilor sunt nevinovate şi de cele mai multe ori au rolul de a nu răni sentimentele cunoscuților. „Aş vrea să ţinem legătura”, „Trebuie să plec”, „Ha! ha! ha!… etc.

Pești

Peștii nu sunt capabili să facă diferenţa între adevăr şi minciună, astfel că femeile din zodia Peşti sunt foarte emoţionale şi se lasă conduse de aceste emoţii. Dacă mint, o fac inconştient, fără să se gândească prea mult la consecinţe.

Urmăriți Impact.ro și pe