Horoscopul iubirii cu Mihai Voropchievici. O zodie va trece prin schimbări uriaşe în 2022

Badea Violeta 19.12.2021, 11:18
Horoscopul iubirii cu Mihai Voropchievici. O zodie va trece prin schimbări uriaşe în 2022

Peste doar două săptămâni vom intra în noul an. 2022 se anunță unul plin de schimbări din punct de vedere sentimental. Specialistul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul iubirii pentru anul care urmează. Iată cum vei sta cu dragostea în 2022. O zodie are șanse mari să cunoască pe cineva care îi va schimba complet viața!

Zodia căreia i se va schimba radical viaţa în 2022

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul iubirii pentul anul 2022. Potrivit acestuia, anul nou vine cu schimbări majore pe plan sentimental pentru o anumită zodie.

De asemenea, anumiți nativi nu vor avea parte de noroc pe plan amoros. În plus, multe zodii vor avea parte de un an complicat din acest punct de vedere, în timp ce altele își vor consolida și mai mult relația pe care o au în prezent. Vezi mai departe ce ți-au pregătit astrele în funcție de semnul zodiacal sub care te afli.

Berbec

Anul 2022 se anunță a fi unul foarte complicat pentru acești nativi. Cei născuți sub acest semn zodiacal au tendința de a se concentra mai mult pe problemele de la locul de muncă și vor uita să mai acorde atenție persoanei iubite, drept urmare, sunt șanse foarte mari să fie înșelați.

Taur

Taurii care au o relație stabilă vor face pasul cel mare spre o căsătorie sau o logodnă. Spre toamnă, cei care încă nu și-au găsit sufletul pereche, vor avea șanse mari să își îmbunătățească viața emoțională. 2022 se anunță a fi un an bun, dar trebuie să te pregăteşti şi pentru ce poate fi mai rău. Întotdeauna este bine să nu fi luat prin surprindere.

Gemeni

Acești nativi vor traversa o perioadă dificilă în primele luni ale anului. Nemulțumirea Gemenilor va persista inclusiv pe timpul verii. Cu toate astea, ei trebuie să dea dovadă de răbdare, fiindcă va ieși soarele și pe strada lor. Noi începuturi se anunță din toamna anului 2022.

Rac

Racii vor continua să alerge după iubire și în anul 2022. Din păcate pentru ei, șansele de a-și cunoaște jumătatea sunt destul de reduse. Vor avea de luat decizii grele din punct de vedere emoțional. Cei care au deja o căsnicie privesc cu teamă spre anul care vine, mai ales că presimt că va fi unul dificil. Ceva nu merge în acea relație.

Leu

Leii vor fi dezamăgiți de persoana iubită în anul 2022, iar relația are toate șansele să se încheie urât. În ceea ce îi privește pe nativii singuri ai zodiei, aceștia vor avea parte de o surpriză plăcută în anul care urmează.

Horoscopul iubirii in 2022
Horoscopul iubirii in 2022

Fecioară

Fecioarele au parte de foarte mult schimbări benefice în anul 2022. Persoanele singure își vor găsi iubirea adevărată și de durată. În schimb, cele care au deja un partener vor consolida și mai mult relația.

Balanță

În anul 2022, astrele le recomandă Balanțelor să-și recapete speranța în viață și să lase din când în când garda jos. Acești nativi au nevoie de dragoste, însă nu știu cum să o ofere.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de multe certuri în anul 2022. Aceștia sunt extrem de orgolioși, sarcastici și sunt genul de oameni care nu pot trece cu vederea lucrurile mărunte.

Săgetător

Anul 2022 se anunță a fi unul dificil și pentru Săgetători. Aceștia vor trece printr-o despărțire dureroasă. Vor fi nevoiți să învețe să trăiască fără persoana pe care credeau că o vor avea aproape pentru toată viața.

Capricorn

Sunt șanse mari ca aceste zodii să fie trădate în anul 2022. Cu toate acestea, Capricornii nu vor fi afectați foarte mult timp. Acești nativi vor trece la altă iubire foarte rapid.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte comozi și nu vor să facă nicio schimbare chiar dacă ar fi în favoarea lor. Cei care au o relație își vor continua viața ca și până acum. Cei singuri ar trebui să socializeze mai mult ca să-și găsească jumătatea.

Pești

În 2022, Peștii vor da frâu liber sentimentelor și îi vor spune partenerului tot ceea ce simt pentru el. Este un an în care vor trece prin foarte multe experiențe plăcute.

Urmăriți Impact.ro și pe