Horoscopul femeilor pentru luna martie 2022. Zodia care va avea parte de o cerere în căsătorie

Andra Daoud 07.03.2022, 12:43
Horoscopul femeilor pentru luna martie 2022. Zodia care va avea parte de o cerere în căsătorie

Luna martie marchează o creștere a tonusului și a energiei zodiilor. Este luna zodiei Pești, iar astrele vin cu vești bune pentru majoritatea nativilor. Martie este și luna femeilor, așa că doamnele și domnișoarele se pot aștepta la cadouri și schimbări importane în prima lună de primăvară. Se anunță schimbări în bine, atât pe plan personal, cât și profesional.

Horoscopul femeilor pentru luna martie 2022

Horoscopul femeilor pentru luna martie aduce vești interesante pentru cele mai multe dintre zodii. Pentru cele mai norocoase dintre ele se anunță o cerere în căsătorie, însă nu este singura veste bună pentru luna în curs. Iată la ce ar trebui să se aștepte fiecare dintre cele 12 zodii!

Berbec

Pline de energie și optimism, femeile Berbec își serbează ziua de naștere în curând. Astrologii le sfătuiesc să se distreze mai mult și să profite din plin de dragostea cu care vor fi înconjurate în luna martie.

Taur

Aceste native sunt sfătuite să facă ce le dictează inima, să uite de reguli și să se bucure de libertate. Este o perioadă a pasiunii și a descoperirilor, plină de energie, dorințe și planuri noi. Venus, planeta care guvernează zodia, le ajută pe femei să găsească dragostea la care visau.

Gemeni

Este o lună bogată în proiecte îndrăznețe, iar plimbările, aventurile și excursiile nu vor lipsi în luna martie. Nu sta acasă când ai câteva zile libere, profită de orice experiență care te bucură și îți colorează viața.

Rac

Femeile din zodia Rac vor avea parte de multă distracție în luna martie, dar și de vești bune. Se anunță noroc pe plan sentimental, iar luna nouă din Pești deschide calea pentru noi posibilități în carieră.

Leu

Fiind o lună a semnelor de apă, nativii zodiilor de foc vor fi mai puțin favorizați. Pe plan material s-ar putea ca lucrurile să nu meargă așa cum te aștepți, însă acest lucru nu ar trebui să te descurajeze.

Horoscopul femeilor pentru luna martie 2022. Zodia care va avea parte de o cerere în căsătorie
Horoscopul femeilor pentru luna martie 2022. Zodia care va avea parte de o cerere în căsătorie

Fecioară

Este o perioadă liniștită, în care dragostea este pe primul plan. Cariera va fi pe locul doi, deși se vor ivi noi posibilități. Pune accentul pe relații, inclusiv pe cele de prietenie și distrează-te cât poți de mult!

Balanță

Pe plan profesional, se anunță o perioadă dificilă. Evită să iei decizii pripite și așteaptă-te să fii nevoită să faci compromisuri pentru a împăca pe toată lumea. Pe plan personal, astrele sunt generoase și îți rezervă clipe de neuitat în compania persoanei iubite.

Scorpion

Este o perioadă favorabilă tuturor proiectelor pe termen lung. Creativitatea este la cote maxime, iar ideile tale vor da startul unor schimbări importante în viața ta și a celor apropiați.

Săgetător

Sunt anunțate schimbări pe care poate nu ești pregătită să le faci, dar va trebui să te adaptezi din mers. Încearcă să vezi partea plină a paharului și să petreci mai mult timp alături de persoanele iubite.

Capricorn

Este o perioadă favorabilă pentru proiecte și planuri, dar și pentru relațiile pe care le ai atât în viața personală, cât și în mediul profesional. Sunt șanse să își găsești un nou job sau să începi o afacere profitabilă.

Vărsător

Începutul lunii este o perioadă ideală pentru distracție și investiții în tine. Ai nevoie de lucruri care să îți dea energie și să îți ridice moralul. Atenție la cheltuieli însă! Ultima decadă a lunii poate fi dificilă dacă nu ești prudentă.

Pești

Astrele vor fi generoase cu tine în a doua parte a lunii. Mercur arată că în prima jumătate a lui martie este bine să amâni planurile importante. După data de 17, lucrurile se schimbă radical, iar norocul îți surâde pe toate planurile.

Urmăriți Impact.ro și pe