Cele mai norocoase numere pentru zodiile de foc ale horoscopului

Emanuela Pană 13.10.2021, 08:14
Cele mai norocoase numere pentru zodiile de foc ale horoscopului

Zodiile de foc sunt cele mai pasionale, dinamine și ambițioase zodii din horoscop. Ele acționează și luptă! Temperamentul lor vulcanic le face să cadă în dizgrație uneori, însă sunt mereu admirate pentru intensitatea și determinarea lor. Dacă își concentrează energia pe lucrurile bune, zodiile de foc pot obține tot ce-ți doresc de la viață, însă dacă nu apreciază oportunitățile care le ies în cale, pot pierde totul. Cei care cred în astrologie vor fi bucuroși să afle care sunt cele mai norocoase numere pentru zodiile de foc. Te poți baza pe ale atunci când joci la loto sau la cazino.

Cele mai norocoase numere pentru zodiile de foc

Fiecare persoană s-a născut sub un semn astral cu anumite caracteristici, despre care se spune că te vor urmări toată viața. Un impact important asupra vieții îl au și numerele norocoase, despre care specialiștii spun că sunt dictate de perioada anului în care s-a născut o persoană.

Majoritatea numerelor norocoase sunt date în care au avut loc evenimente majore în viața fiecărui individ, fiind calculate în funcție de caracterul numerologic al zodie. Astfel, dacă în vechile culturi maiașe un anumit număr dicta caracterul fiecărui om, tradiție vizibilă și astăzi în culturile egiptene, prin compararea acestor factori astrologii au ajuns la concluzia că fiecare om ar avea, în funcție de zodia sa, 10 numere norocoase.

Interesant de menționat că astrologii au ajuns la rezultate algoritmice formate din maxim 2 cifre, iar cele mai des întâlnite cifre din aceste combinații sunt: 7, 5, 2 și 1. Prin urmare, având în vedere cât de mare este premiul la Loto 6 din 49, n-ar strica să știi care sunt numerele tale norocoase.

Astăzi vorbim despre zodiile de foc, și anume: Berbecul, dominat de focul lui Marte, Leul, dominat de focul Soarelui, și Săgetătorul, dominat de focul lui Jupiter. După cum menționam și în rândurile de început ale acestui articol, zodiile de foc sunt intense, pătimașe, dinamice și ambițioase.

Citește și: Zodiile care își vor găsi iubirea toamna asta. Cine sunt norocoșii horoscopului

Cifrele care te vor ajuta să pui mâna pe bani

Vrei să știi care sunt zilele din luna în care vei avea șasa să câștigi mai mulți bani sau să primești vești bune? Horoscopul îți vine în ajutor și de această dată. Specialiștii în astrologie sugerează că există o serie de numere norocoase în funcție de zodie, iar noi ți le vom descoperi astăzi pe cele care decid destinul zodiilor de foc.

Cele mai norocoase numere pentru zodiile de foc
Cele mai norocoase numere pentru zodiile de foc

Berbec

Despre Berbec se știe deja că este unul dintre cele mai norocoase semne ale zodiacului, având mari șanse de câștig atunci când se implică în vreo afacere sau joacă la Loto. Un studiu recent a arătat că numerele care pot atrage câștiguri însemnate pentru nativii zodiei Berbec sunt 22, 45 și 10. Berbecul este însă conștient că, indigerent de numerologie, norocul și-l face singur, prin multă muncă și perseverență.

Cele 10 numere norocoase pentru zodia Berbec sunt: 1, 22, 34, 45, 76, 3, 9, 98, 43, 10.

Leu 

Fire de foc, cunoscută în special pentru ambiția de care dă dovadă, Leul poate să se bazeze oricând pe unul dintre aceste numere: 9, 14 sau 63. Firea solară a acestor nativi atrage după sine norocul, indiferent de activitatea întreprinsă. În ciuda riscului la care se supune, Leul are mari șanse de a câștiga sume importante de bani dacă îi plac jocurile de noroc.

Cele 10 numere norocoase pentru zodia Leu sunt: 45, 63, 42, 10, 11, 1, 33, 87, 9, 14.

Săgetător

Persoane active și pasionate de aventură, Săgetătorii au ca reper, atunci când vine vorba despre numere norocoase, următoarele cifre: 6, 10 și 22. Acestea le pot aduce nativilor dominați de elementul foc noroc în orice activitate pe care o desfășoară, cu atât mai mult cu cât sunt cunoscuți ca încrezători și puternici.

Cele 10 numere norocoase pentru zodia Săgetător sunt: 18, 1, 57, 36, 40, 49, 5, 8, 10, 22.