Horoscopul făcut de Mihai Voropchievici, pentru 22-28 iunie 2020. Săgetătorii dau lovitura. Ce vești primesc celelalte zodii

Iancu Andreea 21.06.2020, 11:56
Horoscopul făcut de Mihai Voropchievici, pentru 22-28 iunie 2020. Săgetătorii dau lovitura. Ce vești primesc celelalte zodii

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna 22-28 iunie 2020. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, specialistul a dezvăluit cum vor fi afectate zodiile pe parcursul zilelor următoare.

Berbec

Cei aflați în zodia Berbec trebuie să se pregătească pentru o săptămână complicată. Vor avea nevoie de forță și tărie. Săptămâna este una plină și vor exista situații de conflict. Totodată, este esențial să-și dozeze eforturile pentru a nu risca accidentele.

Taur

Taurii își doresc să își impună punctul de vedere. De aceea, nativii ar trebui să facă un efort pentru a-și tempera comportamentul. Este indicat să evite să ridice tonul.

Gemeni

Acești nativi devin pe zi ce trece mai misterioși. De asemenea, Gemenii se află într-o perioadă de solitudine, iar în săptămâna aceasta se vor apropia mai mult de sine. Astfel, nativii caută spiritualitatea.

Rac

Cei care sunt născuți în zodia Rac vor fi destul de impunători. Aceștia se vor remarca nu doar acasă, ci și la locul de muncă. Nativii vor deveni mai agresivi, impulsivi și își vor susține punctul de vedere cu toată forța.

Leu

Nativii Leu vor fi mai comunicativi ca niciodată. Aceștia vor reuși să ducă la bun sfârșit problemele celor din jur cu ajutorul dialogului.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se simt iubiți, adorați. De aceea, aceștia vor ieși din conul de umbră începând cu săptămâna viitoare. De asemenea, ei vor primi cadouri, dar și aprecierea celor din jur.

Balanță

Norocul în dragoste le surâde nativilor Balanță. Aceștia ar putea avea parte de o nouă dragoste, care de această dată va fi una de durată.

Runele vor influența zodiile  în săptămâna următoare Foto - Pixaby
Runele vor influența zodiile în săptămâna următoare
Foto – Pixaby

Scorpion

Zodia Scorpion urmează să aibă o săptămâna în care trăiește repercusiunile acțiunilor trecute. Nativii au acționat în mod greșit în trecut și acum trebuie să facă față acestei provocări.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător beneficiază de o săptămână pe cinste. Aceștia au parte de fertilitate și belșug, iar visuri mai vechi se pot îndeplini.

Capricorn

Capricornii trebuie să învețe să spună stop și să se relaxeze, după perioada epuizantă. Aceștia ar trebui să nu se mai preocupe de starea de sănătate a celorlalți și să lase deoparte preocupările exagerate.

Vărsător

Nativii experimentează schimbări majore, benefice, care vor influența pozitiv viitorul acestora.

Pești

Cei din zodia Pești se află într-un continuu război. Aceștia ar trebui să se mobilizeze pentru că săptămâna care urmează este una plină de provocări.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...