10 caracteristici de fier ale zodiei săgetător. Cu ce iese, de fapt, în evidență!

Daria Petrescu 20.03.2020, 08:16
10 caracteristici de fier ale zodiei săgetător. Cu ce iese, de fapt, în evidență!

Săgetătorul este una dintre cele mai puternice semen zodiacale. Nativii acestei zodii ies în evidență prin câteva caracteristici extrem de importante. Caracteristica Săgetătorului este „a înțelege”. Le place să aibă discuții lungi, le plac călătoriile, domeniile oculte și filosofia.

Săgetătorul este una dintre cele mai optimiste  și sincere semne zodiacale

Săgetătorul are capacitatea de a judeca logic, de a asimila datele problemei cu care este confruntat şi de a sintetiza conceptele. În dragoste nativii din Săgetător sunt temperamentali, își înfrânează pornirile extraconjugale.

Nativul îşi va găsi, poate, idealul într-o credinţă, filozofie, într-o formă de spiritualizare – într-un mod de viaţă legat de meditaţie, de reflectare.

Primul decan, 23 noiembrie – 2 decembrie, este guvernat de Mercur: acurateţea, raţionamentului, constanţă şi fermitate; iubire şi înţelepciune; onoruri bine meritate, lux, orgoliu; perfecţiune religioasă. Este decanul pietăţii.

Al doilea decan, 3 – 12 decembrie, este domiciliul Lunii: lipsă de discernămînt; caută noul, studiază filozofia, ocultismul şi ştiinţa. Este decanul explorării.

Al treilea decan, stăpîn peste pasiuni; aptitudini sintetice; poate atinge cel mai înalt grad de conştiinţă în umanitate. Este decanul iluminării. Fiind apreciat peste hotare, Săgetătorul s-ar potivi în comerțul international, în logistică și în achiziții.

 Caracteristici de fier ale zodiei săgetător

Săgetătorul este un semn diurn, de ascensiune lungă, comandant, pozitiv, meridional, de ascensiune dreaptă, dublu. De asemenea este  uman şi zoomorf, patruped, fecund, vital, mitic, benefic, regal, ultimul semn al toamnei, potrivit zodiisizodii.ro.

Puncte tari: sinceritate, generozitate, sociabilitate, creativitate, independență

Săgetătorul are capacitatea de a judeca logic,
Săgetătorul are capacitatea de a judeca logic,

Puncte slabe: mândrie, sfidare, grabă. Acestea sunt 3 dintre cele mai importante caracteristici ale Săgetătorului.

Femeia Săgetător este una dintre cele mai optimiste native ale zodiacului. Este dornică de cunoaștere, nu epatează și își cunoaște foarte bine limitele. Are o pasiune pentru tot ce este misterios.

Bărbatul Săgetător  este cel mai sincer și optimist nativ al zodiacului. Îi place să călătorească, mai ales în stăinătate. Îi place să facă surprize și se așteaptă la rândul său să fie surprins.

Caracteristici pozitive

Tipul uman zodiacal are multe trăsături bune; este pozitiv, vesel, adaptabil, muncitor, cinstit şi sincer; are vederi largi şi este un mare iubitor de libertate; în relaţiile sale dă dovadă de multă înţelegere şi de o privire filozofică asupra lumii.

Caracteristici negative

Pe de altă parte, are şi multe defecte: este extremist, predispus la exagerări periculoase şi de un optimism nebunesc; este nechibzuit, capricios, fără astîmpăr, uneori chiar iresponsabil; dă dovadă de lipsă de tact, uneori purtîndu-se “ca un elefant într-un magazin  de porţelanuri”.

Nativul din această zodie este un foarte bun dialectician; arcaşul ştie să ţintească cu argumentele sale printr-un loc lăsat descoperit de armura demonstraţiilor adversarului.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe