Horoscopul dragostei Mihai Voropchievici. Ce alegi, banii sau dragostea, în funcție de zodie

Elena Avramescu 04.09.2020, 16:18
Horoscopul dragostei Mihai Voropchievici. Ce alegi, banii sau dragostea, în funcție de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a fost invitat, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, difuzată de Antena3, unde a vorbit despre cum stau zodiile cu dragostea în această perioadă, și mai precis despre zodiile care aleg banii în locul dragostei, dar și despre cele care pun dragostea pe primul loc.

Horoscopul dragostei Mihai Voropchievici

Îndrăgitul numerolog pe care românii îl cunosc din aparițiile sale televizate a făcut mai multe predicții neașteptate cu privire la horoscopul dragostei,  spunând că zodiile de aer sunt cele mai predispuse să se îndrăgostească rapid.

Numerologul a spus că zodiile dependente de dragoste sunt în mod categoric Gemeni, Balanţă, și Vărsător. Iar zodiile care aleg fără să clipească banii în locul dragostei sunt zodiile de pământ, Taur, Fecioară, Capricorn, dar și Racul și Scorpionul.

Există și o zodie care se împarte între dragoste și bani, iar aceea este Leul. Zodiile de aer, în schimb, sunt cele mai dependente de dragoste, și anume Gemeni, Balanţă, Vărsător, la care li se adaugă și Peștii.

Miahi Voropchievici este expert în interpretarea runelor
Miahi Voropchievici este expert în interpretarea runelor

Ce alegi, banii sau dragostea, în funcție de zodie

Mihai Voropchievici a mai declarat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, că inteligența emoțională bate de multe ori IQ-ul. Numerologul a explicat că dacă nu ai empatie și nu știi să răspunzi cu afecțiune, înseamnă că nu ai psihologia vieții.

”Trebuie un comportament perfect emoțional. Omenia completează IQ-ul, fără ea nu se face nimic”, a spus Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici este unul din cei mai importanți, sau poate chiar cel mai important numerolog de la noi din țară, iar asta datorită nivelului înalt de pregătire, precum și îndelungata experiență pe care a dobândit-o de-a lungul timpului în profesia sa. Astfel că Mihai Voropchievici a devenit una din figurile centrale ale numerologiei din România.

Acesta ne ține mereu la curent cu schimbările zodiilor care au loc constant și de care ne interesăm și îl vedem deseori pe micile ecrane, deoarece este invitat în cadrul a numeroase emisiunii TV, la diverse posture de televiziune din România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...