Horoscop septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii au succes pe toate planurile

Iancu Andreea 30.08.2020, 15:22
Horoscop septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii au succes pe toate planurile

Mihai Voropchievici, numerologul care analizează horoscopul runelor, a dezvăluit la ce trebuie să se aștepte nativii pentru luna septembrie. Astfel, poți afla ce ți-au rezervat astrele în horoscopul pentru septembrie.

Horoscop Berbec

Nativul din zodia Berbec este într-o perioadă de tăcere. Astfel, îl putem observa ca fiind mult mai des pus pe gânduri, dar și mai înțelept. Misterul îl guvernează în această perioadă, însă luna septembrie aduce și îmbunătățiri pentru acest nativ. Este momentul pentru a deveni mai calculat, dar și de a afla ce se află cu adevărat în sufletul său.

Horoscop Taur

Luna septembrie se anunță una diferită de cele precedente. Totuși, pentru a reuși să îți duci la bun sfârșit planurile, ai nevoie să schimbi tactica. Te vei bucura de rezultatele obținute.

Horoscop Gemeni

Gemenii se bucură de multe deplasări în luna septembrie. Astfel, cu bagajele pregătite și itinerariul stabilit, nativii sunt gata să cucerească noi ținuturi. Deci această primă lună de toamnă este una numai pe drumuri.

Horoscop Rac

Racii trebuie să se bucure mai mult de timpul liber. Așadar, este nevoie ca nativii să renunțe la gândurile și problemele legate de ceilalți și să se concentreze pe propria persoană. De multe ori se întâmplă ca Racul să privească doar latura negativă a lucrurilor. Acum este timpul să renunțe la ea și să privească relaxat situația.

Horoscop Leu

Nativii din zodia Leului trebuie să învețe să aștepte. Astfel, aceștia nu ar trebui să forțeze norocul, ci mai degrabă să lase lucrurile să vină către ei. Chiar dacă nu prea obișnuiesc să aibă răbdare, Leii trebuie să se autoeduce pentru a se bucura de ceea ce destinul le-a pregătit.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au o lună septembrie plină de muncă. Astfel vor ajunge să se consume energetic foarte mult. În acest context, este nevoie de mai multă odihnă, o alimentație echilibrată, în timp ce se bucură de provocările oferite de viață.

Horoscop septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici
Horoscop septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici

Horoscop Balanță

Balanța are de înfruntat multe bătălii la început de toamnă. Va avea de înfruntat certuri, scandaluri, care ar fi atenuate mult mai simplu cu ajutorul vorbei blânde. Încearcă să eviți, deci certurile.

Horoscop Scorpion

După o perioadă în care lucrurile păreau că nu se leagă deloc, Scorpionii se bucură și de soare pe strada lor. Astfel, este momentul pentru vești bune, cadouri și sume importante de bani.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se bucură de un an întreg înconjurați de noroc. Așadar, nativii acestei zodii vor avea aprte de un salt uriaș privind calitatea vieții lor. Indiferent că este vorba despre sănătate, bani, dragoste, fericire, Săgetătorii sunt cu adevărat niște norocoși.

Horoscop Capricorn

Nativul din zodia Capricorn are o lună în care este sfătuitorul șef. Acesta ar trebui totuși să asculte și atunci când cineva îi oferă o părere. Comunicarea este importantă, de aceea Capricornul ar trebui să renunțe la a mai considera sfaturile altora un lucru neimportant.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se bucură de o lună a belșugului și fertilității. Acestor nativii le merg bine lucrurile, având o gândire pozitivă și un spirit bun.

Horoscop Pești

Peștii sunt îndrăgostiți nebunește în această perioadă. Dragostea plină de pasiune este ceea ce le va pune inima pe jar în luna septembrie.

Sursă – antena3.ro

Urmăriți Impact.ro și pe