Horoscopul copilăriei. Care este supereroul din desene animate care ți se potrivește

Badea Violeta 01.06.2022, 20:07
Horoscopul copilăriei. Care este supereroul din desene animate care ți se potrivește

Astăzi, 1 iunie, se sărbătorește Ziua Copilului, așa că ți-am pregătit un horoscop tematic, care să-ți amintească de primii ani de viață. Pentru fiecare semn zodiacal, astrele sunt de părere că există câte un supererou care le reprezintă. Află din rândurile următoare ce personaj fictiv vibrează cel mai mult cu tine!

Ce supererou ești, în funcție de semnul tău zodiacal

De la celestul Sailor Moon la eroul Hercule, am ales unii dintre cei mai puternici supereroi din univers și am găsit echivalentul lor zodiacal. Ai încredere în astre, îmbrățișează-ți războinicul interior și lasă-ți supereroul ales în funcție de zodie să-ți ghideze calea. Află ce supererou ești, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Berbecul este un pachet de energie. Atitudinea turbulentă a acestui semn zodiacal reflectă în totalitate poziția lui Deadpool ca antierou perfect admirabil. Personajul are încăpățânarea și robustețea unui berbec. Berbecul și Deadpool păstrează, de asemenea, un spirit extrem de competitiv. Niciunuia dintre aceste personaje îndrăznețe nu-i place să piardă.

Taur

Taurul este extrem de puternic. La fel ca Batman, acest semn zodiacal ar putea fi încăpățânat, dar va fi întotdeauna loial. Taurii vor descoperi, de asemenea, că inteligența lor combinată cu materialismul dă rezultate impresionante de-a lungul vieții lor. În cazul lui Batman, aceste rezultate se manifestă sub forma unor gadgeturi impresionante.

Gemeni

Petre Pan stârnește gelozii și dușmănii între amici și caută pericolul la orice pas. Ei bine, așa ești și tu, nu-i așa? Cei născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor nu sunt nici buni, nici răi, ci se situează în zona de gri.

Rac

Racul are foarte multe lucruri în comun cu îndrăgita supereroină Usagi Tsukino din Sailor Moon. Acest personaj are o legătură puternică cu Luna, care se întâmplă să fie și planeta guvernatoare a Racului.

Cei aflați sub semnul Racului se vor conecta la bunătatea supereroinei și la capacitatea ei de a plânge pentru aproape orice. Ca un soldat al iubirii și al justiției, acest personaj îi protejează pe cei pe care îi iubește cu orice preț și chiar s-a confirmat că este Rac în serial.

Leu

Homer Simpson se potrivește cu adevărat acestui personaj, fiind un bărbat care în serial are rolul de tată și soț. Loialitatea sa față de prietenii săi, Lenny, Carl și Barney, reflectă natura loială a persoanelor născute sub semnul zodiacal al Leului, precum și apropierea pe care o are de aceștia în viața de zi cu zi.

Ce personaj de desene animate esti, in functie de zodie
Ce personaj de desene animate esti, in functie de zodie

Fecioară

Iepurașul Bugs este arogant, încăpățânat și neastâmpărat. Ca majoritatea Fecioarelor. Bugs este, de asemenea, energic și optimist. Tipic pentru majoritatea acestor nativi.

Balanță

Asemenea lui Superman, nativul din zodia Balanță luptă pentru justiție, corectitudine și imparțialitate. Balanța este un simbol zodiacal al unei persoane care este întotdeauna echilibrată și corectă. Aceștia caută ceea ce este corect în lume și luptă pentru a păstra acest echilibru, ceea ce reprezintă exact genul de supererou pe care îl reprezintă Superman.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți prin comportamentul lor calm și rece, dar și prin aspectul lor misterios. Oamenii spun adesea că cei născuți în sub acest semn zodiacal sunt fioroși, probabil pentru că înțeleg foarte bine regulile universului și pot petrece o viață întreagă contemplând. Charlie Brown este stabil, dar pune totul la îndoială. În fiecare an este atras în schema lui Lucy pentru a lovi în sfârșit mingea de fotbal. El are puterea de a depăși încercările aparent nesfârșite pe care i le pun oamenii și viața.

Săgetător

Rudolph are parte de necazuri, dar devine inevitabil cel care îi inspiră pe mulți și îl ajută pe Moș Crăciun să livreze toate cadourile copiilor din întreaga lume. Curios și energic, Săgetătorul este unul dintre cei mai mari călători dintre toate semnele zodiacale. Mintea lor deschisă și opiniile filozofice îi motivează să hoinărească prin lume în căutarea sensului vieții.

Capricorn

Belle este cu siguranță un Capricorn. Este frumoasă, plină de tact și prudentă, cu o ținută și maniere perfecte în orice moment. Capricornul este un semn zodiacal care trebuie să găsească armonia și echilibrul. De asemenea, acesta este mereu gata să-ți sară în ajutor.

Vărsător

Mulan a salvat întreaga omenire, mai degrabă decât pe apropiații săi. Acesta este extrem de curajos, la fel ca și Vărsătorul. Acest semn zodiacal își dorește o lume mai bună și mai înțeleaptă.

Pești

Lucy este puternică, stabilă și oferă sfaturi înțelepte de consiliere. Ea este, de asemenea, visătoare și concentrată pe a face ca iubirea vieții ei, care cântă la pian, Schroeder, să simtă ceea ce simte ea pentru el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...