Horoscop zilnic sâmbătă, 14 mai 2022. Zodia Balanță, grijă mare la a doua parte a zilei

Astrolog Roxana Lușneac 13.05.2022, 21:05
Horoscop zilnic sâmbătă, 14 mai 2022. Zodia Balanță, grijă mare la a doua parte a zilei

Astrele aduc noutăți pentru ziua de sâmbătă, 14 mai, pentru toate cele 12 zodii. Unii nativi sunt îndemnați să aibă mai multă grijă cu cine împărtășesc informații sensibile, pentru că nu oricine știe să păstreze un secret. În cazul altor zodii pot apărea unele conflicte în ceea ce privește relațiile, însă comunicarea este cheia pentru a le rezolva. Iată ce le rezervă astrele celor 12 zodii în ziua de sâmbătă!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 mai 2022

În fiecare zi, cele mai importante vești pentru zodii sunt aduse pe impact.ro de către astrologul Roxana Lușneac. Potrivit astrelor, culorile norocoase ale zilei de sâmbătă, 14 mai, sunt albastru deschis și bej, în timp ce numerele care vă pot purta noroc sunt: 4, 19, 26, 30, 39 și 40.

Berbec

Înainte de a începe să dezvălui anumite secrete importante unor oameni din anturaj, asigură-te ca aceștia ti-au câștigat de-a lungul timpului încrederea si respectul. O oportunitate interesantă poate să apară în a doua parte a zilei, când micuțul Venus face aspect asupra semnului tău.

Taur

Încearcă să nu te simți vinovat astăzi dacă simți că ai mult prea multă încredere în tine și în planurile tale. Vibrațiile zilei ar putea aduce cu ușurință pasiune, dar și anumite conflicte care trebuiau rezolvate încă de acum ceva timp. Comunicarea deschisă este cheia în orice discuție.

Gemeni

Astăzi te poți simți mai disponibil să ai grijă de toți cei din jurul tău, dar pe de altă parte te poți ocupa și de tot ceea ce ține de casa ta sau de locul în care îți găsești liniștea mentală. E un moment bun pentru a încerca să te gândești mai mult la tine și la ceea ce te face cu adevărat fericit.

Rac

Încă de dimineață poți să simți că ai foarte multe motive pentru care să simți recunoștință, totul în jurul tău se îmbină armonios, mai ales în tot ceea ce ține de relații, colegi și comunicarea cu familia. Este posibil să vrei să îți iei câteva ore libere pentru a profita de anumite oportunități interesante.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să te reconectezi cu natura sau cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp. E un bun moment să cauți armonie în relațiile cu cei din jur, chiar dacă din diverse motive îți este foarte greu să găsești motive de apreciere a acestora.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să faci diverse activități în aer liber, în curte sau chiar în grădină, dacă deții una. Încearcă să fii destul de selectiv cu persoanele cărora le împărtășești secrete importante, deoarece informațiile se răspândesc foarte ușor.

Horoscop zilnic sambata, 14 mai 2022. Zodia Balanta, grija mare la a doua parte a zilei
Horoscop 14 mai 2022

Balanță

Ziua începe de dimineață cu energie de aer, ceea ce îți ajută atât mintea, sufletul cât și corpul să se simtă în formă. În partea a doua a zilei puteți avea parte de anumite turbulențe deoarece Luna, care reprezintă partea voastră emoțională, trebuie să învețe să pună accentul prima dată pe propria persoană, apoi pe ceea ce își doresc ceilalți.

Scorpion

Astăzi e posibil să fii destul tăcut datorită aspectelor în Balanță care guvernează subconștientul tău. Anumite calcule sau aproximări trebuie analizate în substrat pentru a reuși să găsiți un echilibru acolo unde Marte în ultima perioadă de timp a pus presiune.

Săgetător

Încă de dimineață vă puteți simți ceva mai dispus să faceți tot felul de activități sociale. Folosiți-va energia actuală ca o scuză pentru a vă pune în evidență calitățile, pentru a face poze și pentru a primi atenția celor din jur. Aveți nevoie de o pauză și de foarte multă relaxare.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a căuta tot felul de modalități prin care să aduci frumusețea în viața ta. Totul trebuie făcut cu grație și eleganță în acest moment, mai ales în sectorul personal. Vibrațiile actuale sunt extraordinare pentru a primi o promovare sau pentru a evolua cumva din punct de vedere profesional.

 Vărsător

Credința sau speranța este cea care te ajută să mergi înainte indiferent de situațiile prin care treci, iar persoanele care te iubesc sunt acolo pentru tine și îsi arată sprijinul. Încearcă să fii diplomat în atitudine astăzi și să eviți toate conflictele care par să fie cumva atrase de anumite circumstanțe din viața ta.

Pești

Astăzi poți avea de-a face cu oportunitate extraordinară de a-ți transformă prezentul, dar și modul în care privești viitorul, mai ales în prima parte a zilei. Spre seară, ar trebui să încerci să îți rezervi timpul pentru activități relaxante sau liniștite alături de cei dragi.

Urmăriți Impact.ro și pe