Horoscopul alcoolului. Zodiile care se îmbată cel mai ușor

Anca Manolica 23.09.2022, 15:27
Horoscopul alcoolului. Zodiile care se îmbată cel mai ușor

Deși sunt cunoscuții ca fiind controversații zodiacului, plin de viață și dornici de noi aventuri, atunci când vine vorba de băutură cedează mult prea repede. Există trei din cele 12 zodii care nu rezistă deloc la băutură. Descoperă, în rândurile de mai jos, despre ce nativi este vorba.

Horoscopul alcoolului

Alcoolul este vedeta multor petreceri, fiind una dintre cele mai consumate licori. Dar acesta nu se consumă doar în acest context, existând persoane care consumă alcool și ocazional, chiar dacă sunt singuri. Indiferent de context însă, astrologii au numit trei din cele 12 zodii asupra cărora alcoolul își face uneori prea repede efectul.

Atunci când vine vorba despre un consum mai mare de alcool, nativii din aceste zodii sunt persoane care nu rezistă deloc la băutură. După câteva pahare, ele vor fi deja euforice și cu chef de distracție. Deși se spune că a consuma alcool și a dezvolta rezistență este un lucru care se învață în timp, asta nu se aplică chiar în cazul tuturor.

Zodiile care se îmbată cel mai ușor

Taur

Acești nativi sunt gurmanzii și pofticioșii zodiacului. Deși devin adevărați maeștri în ale mâncării, dar și în a pregăti arte culinare, la capitolul alcool nu stau deloc bine. Nu sunt amatori de beții, iar atunci când consumă oricât de puțin, se amețesc rapid. Cei care au prieteni din această zodie ar trebui să știe că sunt de lăsat singuri, pentru că nu rezistă deloc la băutură.

Horoscopul alcoolului
Horoscopul alcoolului

Capricon

Nativii din zodia Capricorn nici ei nu au o rezistență prea mare la băutură. Aventuroși din fire și puși pe distracție, refuzând cu greu p invitație la petrecere, de regulă seara se termină mult prea devreme pentru ei. Atunci când prietenii lor încep abia să se încălzească, ei deja au ajuns la saturație.

Vărsător

Nici Vărsătorii nu sunt prea buni la acest capitol. Deși pare greu de crezut, acești rebeli ai zodiacului tind să se îmbete după numai câteva pahare. Muzica, dansul și prietenii sunt tot ceea ce au nevoie atunci când merg la o petrecere. Deși vor refuza cu greu invitația la o beție, fiind primii la distracție, ei vor fi și primii pe listă atunci când vine vorba de a se îmbăta, potrivit Substantial.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...