Ce fel de părinte ești în funcție de zodie. Nativii aceștia sunt buni comunicatori și pacifiști convinși

Stan Filon 18.08.2022, 13:06
Ce fel de părinte ești în funcție de zodie. Nativii aceștia sunt buni comunicatori și pacifiști convinși

Află și tu ce fel de părinte ești sau vei fi, în funcție de zodia în care te-ai născut! Astrele ne influențează comportamentul și personalitatea, iar în relația cu copiii noștri lucrurile stau la fel. Vezi exact cum ești și ce ar trebui să schimbi în relația cu copilul tău, pentru ca micuțul să primească exact ceea ce are nevoie pentru a deveni un adult responsabil și de succes.

Ce fel de părinte ești în funcție de zodie – Părinții Berbec

Părinții născuți sub semnul zodiacal al Berbecului sunt lideri înăscuți. Copiii tăi te percep ca pe un părinte curajos, incitant, dar și distractiv. Îi inspiri și esti un minunat exemplu de urmat pentru ei. Mai sunt însă momente și când te găsesc destul de insensibil și greu de suportat. Mai spui lucruri pe care le regreți după aceea, însă copiii s-au obișnuit. Trebuie să-i duci în drumeții și chiar să joci cu ei o partidă de tenis de câmp, însă nu te lăsa dus de val și nu deveni foarte competitiv, așa cum ești tu.

Părinții Taur

Părinții Taur sunt capabili să ofere o influență minunată și stabilitate în viata copiilor lor. Sunt practici și răbdători, oricând pregătiți să zâmbească. Știu exact ceea ce contează și nu ambalează prea mult pentru nimicuri. Vina lor principală ca părinți are mai mult de-a face cu indulgenta. Sunt capabili să facă orice pentru a le face toate poftele celor mici. Trebuie însă să fii puțin mai ferm.

Ce fel de parinte esti in functie de zodie
Ce fel de parinte esti in functie de zodie

Părinții Gemeni

Aduci în căminul tău un aer de distracție și umor, dar își și plac provocările intelectuale aruncate copiilor tăi. Îți place să le antrenezi inventivitatea copiilor și vei adora să joci cu ei puzzle, cărți sau scrabble. A conversa si a dezbate sunt elemente integrale din viata familiei tale. Iti place sa citesti copiilor tai, sa ii duci la film sau sa va uitati impreuna la televizor la programe educative despre care sa discutati ulterior. Trebuie să te asiguri că micuții tăi știu ce simți tu pentru ei, deoarece pe această latură sentimentală nu prea te pricepi.

Părinții Rac

Horoscopul spune că părinții Rac sunt iubitori, protectori, sensibili și foarte empatici. Îți place sa creezi un cămin sigur și primitor pentru cei pe care îi iubești, însă îți place ca aceștia să depindă de tine. Ești capabil să faci totul în casă, pentru a nu îi deranja pe ceilalți, așa că trebuie să te asiguri că nu devii exagerat de protector.

Părinții Leu

Ești loial, foarte afectiv și protector pentru familia ta, însă ai grijă să te faci bine înțeles, mai ales atunci când nu ești tocmai în toane bune. Problema este că vrei să fii apreciat la adevărata valoare iar atunci când nu se întâmplă asta, începi să …ragi destul de puternic, lucru care nu prea le convine celor mici.

Părinții Fecioară

Dacă ești părinte născut în zodia Fecioare, atunci cu siguranță ești sensibil, dar ai standarde înalte. Ai chiar o înclinație spre perfecțiune, iar acest lucru îl aștepți de la toată lumea, ceea ce poate fi o greșeală. Copiii re mâhnit atunci când vezi că este posibil să nu știe s-o aplice. Trebuie să îți reamintești periodic că cei mici fac tot ce pot ei mai bun pentru vârsta lor.

Părinții Balanță

Părinții Balanță vor să creeze o viață pașnică și armonioasă pentru copiii lor. Este important ca familia ta să aibă parte de un mediu de viata frumos, chiar luxos daca se poate și vei face tot ce îți stăîn putere pentru asta. Deoarece ai tendința să fii indecis, trebuie sa fii sigur ca poti fi consistent și ferm ori de câte ori e nevoie în relatia cu copiii tai.

Părinții Scorpion

Scorpionii vor deveni centrul emotional al familiei sale. Ești un parinte pasionat, sensibil, intens și ai legături foarte puternice cu copiii tai. Aceștia te văd însă ca pe o persoană misterioasă, pe care o respectă, dar care parcă se și tem. Dacă poți măcar să mimezi vulnerabilitatea în fața lor, atunci relațiile vor fi mult mai apropiate.

Părinții Săgetător

Părinții Săgetător sunt plini de optimism, pe care îl vor transmite și copiilor. În plus, aceștia sunt plini de umor de bună calitate, iar căminul lor va fi unul liniștit, unde copiii vor crește și vor deveni adulți entuziaști și responsabili. Ești adeptlstudiilor,însă nu te încrezi numai în cele învățate de copii lașcoală, așa că vei încerca să îi înveți tot ce știi despre lume.

Părinți Capricorn

Părinții Capricorn sunt dispuși să muncească foarte mult pentru ca familia lor să aibă tot ceea ce au nevoie. Nu vr ca cei mici să ducă lipsă de ceva, dar în goana aceasta după avere s-ar putea să nu le oferi prea mult din timpul lor, pe care ei îl apreciază cel mai mult.

Părinte Vărsător

Părintele Vărsător își va învăța mereu copiii că libertatea și independența sunt foarte importante. Casa lor va fi plină de operele de artă ale copiilor, cu care se vor mândri, chiar dacă sunt destul de stângace. Sunt părinți moderni și nu vor spune nu niciodată copiilor săi, chiar dacă aceștia vor să se vopseascălapăr cu culoare verde.

Părinții Pești

Nativii Pești sunt părinți care își înconjoară copiii cu iubire și afecțiune. Va simți fiecare durere pe care cei mici le vor avea, iar acest lucru nu se va diminua cu trecerea anilor. Îți vei învăța copiii despre importanța viselor, despre călatoriile imaginare, despre importanța intuiției. Trebuie să îi înveți pe cei mici însă să fie responsabili, pentru a nu regreta mai târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...