Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022. Zodia Taur are dificultăți în familie. Vești importante pentru Pești

Anca Manolica 15.09.2022, 21:53
Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022. Zodia Taur are dificultăți în familie. Vești importante pentru Pești

Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022. Finalul de săptămână aduce schimbări pentru mulți nativi din zodiac. Astăzi se formează la grad perfect careul dintre Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni și Venus, planeta iubirii, din zodia Fecioară, context care poate aduce o serie de neînțelegeri și situații tensionate în relații. Iată ce spune, pe larg, horoscopul realizat de astrologul Mădălina Manole pentru playtech.ro.

Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022

În această zi, pot fi aruncat multe cuvinte dure, la nervi, putem și mult prea critici cu cei dragi, iar relațiile fragile au șanse mari să se destrame. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte, potrivit astrologului Mădălina Manole de la playtech.ro.

Berbec

Nativii din zodia Berbec s-ar putea simți nebăgați în seamă la locul de muncă sau că vorbele le răstălmăcite, aspecte care îi enervează și îi pot face mai conflictuali cu colegii. De asemenea, pot avea senzația că sunt criticați prea mult și neapreciați pentru tot efortul depus.

Taur

Careul de astăzi are valențe în zona sentimentală. Venus, guvernatoarea Taurilor, se află în sectorul afectiv și Marte este chiar planeta care le guvernează relațiile. Așadar, cei care se simt atrași de o persoană s-ar putea ca zilele acestea să nu le mai placă, să le găsească tot felul de minusuri. De partea cealaltă, acest careu este dificil în relația cu copiii, pentru nativii care sunt părinți.

Gemeni

Marte este în zodia Gemenilor și s-ar putea ca acest careu cu Venus să aducă la suprafață anumite neînțelegeri și nemulțumiri în viața de familie. Așadar, ar putea apărea tensiuni cu părinții sau de fel și fel de probleme ce țin de casă care îi agită și îi scot din zona de confort.

Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022. Rac

Acești nativi vor comunica destul de greu cu cei din jur astăzi, existând șanse de a fi vărsate niște frustări, fie ele și mai vechi. Pot fi stricate relațiile cu cei dragi.

Leu

Deși Venus se află în sectorul lor financiar, oricât de mult și-ar dori dori să se răsfețe, să își facă niște plăceri, nu vor reuși din cauza cheltuielilor care vin toate deodată. Este posibil să fie nevoiți să reducă drastic bugetul de cumpărături, să facă economii și să renunțe la niște planuri deja făcute.

Fecioară

Venus se află în zodia Fecioarelor, dar în aceste zile sunt nemulțumite de absolut orice. Nu le place nimic și nu se bucură de nimic. Mai mult, careul cu Marte din zona carierei poate aduce tensiuni cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Sunt șanse să iasă la suprafață multe frustrări profesionale.

Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022
Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022

Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022. Balanță

Venus, guvernatoarea zodiei, se află în careu cu Marte, guvernatorul relațiilor, ceea ce poate aduce tensiuni în cuplu, reproșuri și chiar poate scoate la iveală anumite secrete. De aceea, ar fi bine ca Balanțele să aibă grijă să se înțeleagă bine cu cei din jur și să caute să se relaxeze și odihnească ceva mai mult în aceste zile.

Scorpion

Careul de astăzi îi vizează în mod direct pe acești nativi, fiindcă Marte este guvernatorul lor și Venus, planeta care le ghidează relațiile. Așadar, aceștia vor avea parte de fel și fel de certuri și neînțelegeri cu cei din jur, indiferent că este vorba de partenerul de viață, de șefi sau de prieteni. De asemenea, ar putea ieși la iveală anumite infidelități sau ar putea afla că un asociat i-a trădat.

Săgetător

Cu Venus în sectorul carierei și Marte în cel al relațiilor, nevoia de a fi validați și de a se afirma este mare. Însă nativii nu ar trebui să se aștepte ca zilele acestea să fie mulțumiți de ceea ce aud de la cei din jur. Ar putea fi chiar și criticați în ceea ce privește modalitatea în care își impun autoritatea, de cum își îndeplinesc atribuțiile funcției. Pot apărea nemulțumiri și în relația de cuplu.

Capricorn

Sunt șanse mari ca acești nativi să aibă parte de tensiuni, agitație și stres la locul de muncă, motiv pentru care ar trebui să fie atenți la cum comunică cu colegii. De asemenea, nu ar trebui să creadă nici că dețin adevărul absolut sau să își impună teoriile și credințele.

Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022. Vărsător

Marte se află în sectorul afectiv ceea ce înseamnă că poate amplifica niște confuzii, nedumeriri sentimentale care pot atrage tensiuni în cuplu. Trebuie să fie atenți la persoanele din jur, pentru a nu-și consume energia inutil. În plan financiar este indicat să evite investițiile riscante și speculațiile.

Pești

Venus se află în sectorul relațiilor iar careul cu Marte poate aduce certuri și reproșuri în relație. Vor avea tendința de a aminti episoade din trecut ceea ce nu va ajuta cu nimic. Pe de altă parte, sunt posibile tensiuni cu familia, unele cauzate chiar de partener sau de relația în care se află.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...