Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie 2022. Berbecii și Capricornii traversează o perioadă tensionată. Ce zodii se mută în casă nouă

Anca Manolica 12.09.2022, 13:22
Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie 2022. Berbecii și Capricornii traversează o perioadă tensionată. Ce zodii se mută în casă nouă

Săptămâna care tocmai a început aduce multe schimbări importante și se remarcă prin mai multe aspecte conflictuale. Primul este o opoziție între Soare din Fecioară și Neptun retrograd din Pești, care poate aduce inspirație, visare, trăiri spirituale, dar și confuzie și lipsă de simț practic. Al doilea aspect tensionat este un careu între Venus, planeta iubirii, din Fecioară și Marte, planeta acțiunii, din Gemeni, care aduce tensiuni între cele două genuri, neînțelegeri în cuplu, critici și sunt șanse mai mari ca unele relații să se încheie.

Ce ne rezervă astrele în săptămâna 12-18 septembrie 2022

Din punct de vedere financiar, nativii sunt predispuși la a face imprudențe și excese. La finalul săptămânii se va forma si cel de-al treilea aspect tensionat, o opoziție între Mercur retrograd din Balanță și Jupiter retrograd din Berbec. Acesta ar putea aduce răbufniri mai dese și cuvinte grele aruncate, de care ne-ar putea părea rău. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

În această săptămână, interesul nativilor va fi îndreptat către zona relațiilor, dar este posibil să existe ceva discuții ceva mai încordate cu partenerul. Totuși, astrele îi susțin să lămurească neînțelegerile apărute, purtând un dialog sincer.

Când vine vorba despre partea profesională, Berbecii s-ar putea să aibă mai mult de lucru, iar puterea de concentrare să fie destul de scăzută. Unele sarcini noi apărute îi pot obosi, pot aduce tensiuni între colegi, dar și nemulțumiri legate de job.

Taur

Nativii din zodia Taur au nevoie de mai multă bucurie în viața lor, să se simtî relaxați, iubiți și să își satisfacă micile plăceri. Totodată, nu este o perioadă tocmai bună pentru a se începe noi relații pentru că sunt țanse mai amri de deziluzii. Chiar și nativii care sunt în relații de lungă durată pot avea parte de dezamăgiri.

Gemeni

În aceste zile, energia nativilor din Gemeni se va îndrepta către casă și familie. Unii fac renovări sau se mută în casă nouă. Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să apară tensiuni în cuplu, ba mai mult, nu este exclus să fie la mijloc într-un conflict între părinți și partener.

Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie 2022. Rac

Se confruntă cu probleme de comunicare în această săptămână, motiv pentru care sunt confuzi și pot lua decizii greșite. Modul în care poartă o discuție le poate atrage antipatia celor din jur și po strica foarte ușor relații. Nici în cuplu nu sunt vești prea bune, pentru că ar putea exista răbufniri. În weekend sunt posibile tensiuni cu familia și fel și fel de probleme care țin de casă.

Vezi, pe larg, horoscopul săptămânal realizat de astrologul Mădălina Manole, în exclusivitate pentru EGO.ro, în clipul de mai jos.

Leu

Nativii din zodia Leu își vor canaliza cea mai mare parte din energie pe plan financiar. Ei își vor crește veniturile sau le vor stabiliza, dar trebuie să fie atenți la tendința de a face cheltuieli inutile, mai ales că pot să vină plăți de care au uitat. Pot exista certuri cu unii prieteni, mai ales dacă aceștia le-au promis ajutor și acum nu-l mai pot oferi.

Fecioară

Fecioarele au parte atât de Soare, cât și de Venus în zodia lor, deci se vor bucura de energie, poftă de viață și o stare de spirit destul de bună. Dar este posibil să existe și anumite neînțelegeri în cuplu sau la locul de muncă. Nativii singuri nu ar trebui să își facă prea multe iluzii în ceea ce privește o nouă relație. În weekend s-ar putea să facă niște cheltuieli cam mari.

Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie 2022. Balanță

Urmează o perioadă de stres, agitație, griji și probleme de comunicare care se agravează. Nativii se pot confrunta cu oboseală psihică, surmenaj și consum nervos foarte mare, motiv pentru care se vor concentra cu greu pe sarcinile de muncă. De asemenea, vor exista probleme și în cuplu, existând șanse mari de certuri, de aflarea unor secrete bine ascunse, iar relațiile la distanță se pot rupe.

Scorpion

În această săptămână, Scorpionii vor avea ocazia să vadă adevărata față a unor prieteni și să fie dezamăgiți. Trebuie să fie, de asemenea, atenți la persoanele noi care apar în viața lor, nu trebuie să le acorde toată încrederea și să nu aibă  așteptări prea mari. Nu vor lipsi nici tensiunile din cuplu și nu este exclus ca unele secrete, infidelități să iasă la suprafață.

Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie 2022
Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie 2022

Săgetător

Cu Soarele și Venus în tranzit prin sectorul carierei, apare o nevoie mare de afirmare. Însă, atenție, pentru că nu va fi ușor să facă progrese și ar fi bine să nu își facă prea multe iluzii. Și în cuplu s-ar putea să aibă parte de certuri cu partenerul, mai ales dacă nu îi acordă suficientă atenție.

Capricorn

Acești nativi se vor confrunta cu anumite situații confuze și cu fel și fel de evenimente care le-ar putea da peste cap niște principii și credințe. Nu trebuie să crească tot ceea ce aud și ar fi bine să țintă cont de sfaturile celor cu mai multă experiență. Trebuie evitate polemicile pe teme politice, religioase, culturale, mai ales la job. Unii Capricorni s-ar putea simți stresați și neapreciați la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie 2022. Vărsător

Vărsătorii ar face bine să fie mai atenți la cum își administrează veniturile pentru că tind să fie mult prea cheltuitori. De asemenea, se întrevăd tensiuni cu partenerul din cauza banilor, mai ales dacă acesta a făcut niște investiții proaste. Ar trebui să acorde mai multă atenție relației de cuplu și să alunge monotonia prin activități comune.

Pești

Tranzitul Soarelui și al lui Venus prin sectorul relațiilor aduce un interes crescut în zona de cuplu. Cei singuri vor dori să înceapă o nouă relație, dar vor trebui să țină cont că nu este momentul oportun. Alți nativi pot deveni critici cu partenerul și în urma unei discuții în contradictoriu s-ar putea să iasă la iveală niște secrete și trădări.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...