Horoscop zilnic sâmbătă, 16 aprilie. Vărsătorii trebuie să se concentreze în a doua parte a zilei

Astrolog Roxana Lușneac 15.04.2022, 20:24
Horoscop zilnic sâmbătă, 16 aprilie. Vărsătorii trebuie să se concentreze în a doua parte a zilei

Weekendul acesta, astrele au pregătit vești noi pentru nativii din horoscop. Ziua de sâmbătă, 16 aprilie, se anunță una caracterizată de aspecte benefice multora dintre zodii, care se bucură de o energie bună. Pe de altă parte, unii nativi trebuie să își canalizeze această energie într-o direcție specială pentru a reuși în proiectele lor. Cei care își doresc să atragă norocul de partea lor trebuie să apeleze la culorile norocoase galben și albastru închis, precum și la numerele norocoase: 3, 20, 30, 32, 35 și 43.

Horoscop sâmbătă, 16 aprilie. Ce anunță astrele pentru acest weekend

Berbec

Universul îți transmite că trebuie să ai mai multă răbdare cu tine în tot ceea ce ține de procesul prin care ajungi la obiectivele pe care le ai. Este posibil să îți lipsească motivația pe de o parte, iar pe de altă parte nu te aștepta că atunci îi din jur să fie de acord cu tine în a doua parte a zilei.

Taur

Aspectele actuale te ajută să vezi posibilități unde în trecut nu reușeai, ceea ce îți da o energie bună, plină de optimism. Marele benefic Jupiter te poate face să te simți binecuvântat în tot ceea ce ține de puterea personală și de conexiunile pe care le ai cu cei din jur.

Gemeni

Încearcă să scapi de acele lucruri din viața ta care nu îți mai sunt de folos sau care țin de viața ta socială online și nu îți mai aduc satisfacție. Încearcă să ieși mai mult în societate, să te întâlnești mai mult cu oamenii cu care ai subiecte în comun și să te implici mai mult în viața reală.

Rac

Este posibil ca un prieten să aibă nevoie de susținerea ta, iar tu să fii dispus să faci tot ceea ce ține de tine pentru a-l ajuta. Trebuie însă să fii foarte atent să nu îți lași treburile tale pe locul doi, pentru că altfel poți să te confrunți apoi anumite probleme de organizare.

Leu

Este posibil ca cei din jurul tău să nu perceapă mesajul pe care îl transmiți așa cum îți ar fi dorit sau să nu te simți pe deplin înțeles de colegii tăi sau de persoanele dragi. Aspectele actuale sunt foarte bune pentru a încercat să faci pace cu faptul că nu toată lumea gândește ca tine, pentru că nu toți aveți aceleași experiențe în viață.

Fecioară

Ai putea să primești diverse semnale mixte încă de dimineață din partea Universului, iar intuiția este la la cote maxime atât timp cât funcționează mână în mână cu logica. Nu încerca să interpretezi orice semn, ci mai degrabă concentrează-te pe faptul că ești susținut divin în tot ceea ce faci.

Horoscop sâmbătă, 16 aprilie
Horoscop sâmbătă, 16 aprilie

Balanță

Încă de dimineață poți să simți nevoia unei curățenii profunde sau a unei organizări din punct de vedere al spațiului în care lucrezi sau locuiești. Ocupa-te în prima parte a zilei de lucrurile cu adevărat importante, ca apoi să revii acolo unde ai nevoie de mai mult timp.

Scorpion

Încearcă să nu faci lucrurile astăzi doar pentru că așa trebuie sau pentru că fac parte din rutină, pentru că se pot strecura foarte ușor anumite greșeli dacă nu ești atent la detalii sau dacă nu ești implicat total. În partea a doua a zilei încearcă să eviți drama și emoțiile negative.

Săgetător

Anumite responsabilități pe care le ai în acest moment este posibil să te scoată din zona în care ai un prea mare chef de distracție. Încearcă să nu te iei foarte în serios în deciziile pe care trebuie să le iei și să îți realizezi forța de care beneficiezi fiind o zodie de foc, norocoasă.

Capricorn

Dacă în prima parte a zilei este posibil să nu simți că ești ascultat suficient sau respectat, în partea a doua atenția ta merge spre sfera profesională și spre anumite ambiții pe care le ai de realizat în următoarea perioadă de timp. Încearcă să nu iei totul personal.

 Vărsător

Încearcă să faci fiecare lucru la timpul său, fără a pune foarte multă presiune asupra ta. Nu ești obligat să faci nimic din ceea ce nu îți place, iar în partea a doua a zilei optimismul tău va crește și odată cu asta evoluează și relațiile armonioase pe care le dezvolți cu persoanele apropiate.

Pești

Deși pentru tine trecutul pare să fie locul în care te regăsești de multe ori cu gândul, acum a venit momentul să începi să scapi de acele obiceiuri nesănătoase de a ține minte ceea ce ți-a facut rău sau ti- a provocat un disconfort cândva. Nu uita că totul pornește de la felul cum gândești și inevitabil asta atragi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...