Horoscop zilnic, miercuri 24 august 2022. Zodia care nu ar trebui să mai facă sacrificii chiar pentru oricine

Astrolog Roxana Lușneac 23.08.2022, 16:18
Horoscop zilnic, miercuri 24 august 2022. Zodia care nu ar trebui să mai facă sacrificii chiar pentru oricine

Horoscopul zilei de miercuri, 24 august 2022 vine cu vești importante pentru toate cele 12 semne zodiacale. În timp ce unii nativi se vor simți puternic susținuți din punct de vedere astral și energetic, altora nu ar trebui să le fie frică să ceară ceea ce își doresc sau ce consideră că merită la ora actuală. Descoperă ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic, 24 august 2022

Berbec

Aspectele actuale te încurajează să ai mai multă grijă de tine, de propriile dorințe, dar și de nevoile personale. În partea a doua zilei astrele îți aduc un optimism aparte și mai multă încredere în propriile forțe. Culoarea roșu deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Taur

Aspectele actuale te duc cu gândul la tot ceea ce înseamnă empatie și aprecierea prieteniilor adevărate. Încearcă să nu mai faci sacrificii pentru acele persoane care nu ar face același lucru pentru tine. Folosește cifra 2 si culoarea fucsia pentru un plus de noroc.

Gemeni

Aspectele actuale te ajută să te vindeci de anumite lucruri ale trecutului care nu au fost atât de plăcute. E un moment bun pentru a-ți cultiva simțul echilibrului și pentru a te implicarea în activități împreună cu cei dragi. Folosește culoarea bej si cifra 8 pentru un plus de noroc pe tot parcursul zilei.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să stai cât poți de mult departe de drama care nu te implică direct, dar și pentru a-ți învinge propriile frici pe care le-ai cultivat fără să vrei în ultima perioadă de timp. Lasă-ți inspirația să curgă, folosește cifra 9 și culoarea alb pentru un plus de noroc.

Leu

Este posibil ca aspectele actuale să te facă să te simți susținut din punct de vedere astral, energetic, iar asta să îți dea o încredere mai mare în propriile forțe. E un moment bun pentru succes profesional și pentru a câștiga mai mulți bani. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Este posibil ca încă de dimineață să primești toți felul de informații importante care să te ajute să vezi lucrurile în substrat, nu doar la suprafață. Intuiția este cea care tot timpul te ajută să vezi adevărul printre picături. Folosește culoarea portocaliu deschis și cifra 1 mai mult noroc.

Balanță

Aspectele actuale aduc un avantaj de partea ta mai ales atunci când e vorba de cunoștințe relații, prietenii. Nu trebuie să îți fie frică să ceri ajutorul atunci când simți că ai nevoie. În partea a doua zile poți avea parte de momente de relaxare, chiar de romantism. Folosește culoarea crem și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, miercuri 24 august 2022
Horoscop zilnic, miercuri 24 august 2022

Scorpion

Aspectele actuale te ajută să vezi în viitor mult mai bine decât o făceai până în acest moment. Este posibil să te simți extenuat din punct de vedere emoțional sau energetic, ceea ce înseamnă că ai nevoie de mai multă relaxare, de mai mulți oameni pozitivi în jur. Folosește cifra 7 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Săgetător

Norocul este de partea ta astăzi, ceea ce înseamnă că ar trebui să profiți la maxim de toate aspectele pozitive care îți vin în drum Încearcă să nu te lași intimidat de acele lucruri care nu funcționează așa cum ți-ai dori, pentru că ele pot fi înlocuite. Folosește cifra 2 și culoarea fucsia pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale te fac foarte carismatic, iar acest lucru te ajută în interacțiunile cu ceilalți, dar și atunci când vine vorba de încrederea pe care o ai în propria persoană. Nu trebuie să îți fie frică să ceri ceea ce îți dorești sau ce consideri că meriți în acest moment. Folosește cifra 2 și culoarea coral pentru mai mult noroc.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru asta departe de dramă și de acele persoane trec printr-un moment mai neplăcut. Ai nevoie de foarte multă energie pozitivă , dar și de pragmatism. E un moment bun si pentru a încerca să îți plănuiești o ieșire, o vacanță. Folosește cifra 8 și culoarea fucsia pentru un plus de noroc.

Pești

Aspectele actuale te fac să fii mai mândru de munca ta si de abilitățile pe care le ai pentru a-ți îndeplini anumite sarcini. E un moment bun pentru a face o listă cu lucruri pe care le ai de făcut în viitorul apropiat, dar și pentru a câștiga mai mulți bani. Folosește culoarea albastru pastel și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...