Horoscop zilnic, marți 16 august 2022. Dimineața e favorabilă pentru zodia Gemeni

Astrolog Roxana Lușneac 15.08.2022, 21:17
Horoscop zilnic, marți 16 august 2022. Dimineața e favorabilă pentru zodia Gemeni

Ziua de marți, 16 august, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii . Gemenii încep ziua cu dreptul, iar veștile bune nu vor întârzia să apară. Fecioarele, pe de altă parte, se simt motivate să facă o schimbare. Ce le rezervă astrele celorlați nativi și la ce să te aștepți de la ziua de marți, în funcție de zodie.

Horoscopul zilei de miercuri, 16 august

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce în fiecare zi cele mai noi informații din horoscop. Ce ne rezervă astrele marți, 16 august, și care sunt numerele și culorile care ne poartă noroc în această zi.

Berbec

Aspectele zilei de astăzi susțin schimbările pe termen scurt și lung, deci dacă aveți în gând un plan de ceva timp, puteți să demarați începerea acestuia. Folosiți culoarea verde pastel și cifra 5 pentru un plus de noroc.

Taur

E o zi bună pentru a gândi pozitiv și pentru a încerca să vă motivați, să aveți mai multă încredere în divin și forța Universului.  Nimic nu e întâmplător și toate aspectele care vă îngrijorează se vor rezolva curând.  Folosiți culoarea galben și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale pot să îți aducă încă de dimineață o schimbare pe care ai așteptat-o de ceva timp în viața ta. Încearcă să stai departe de drama care nu te afectează direct, venită din partea cercurilor sociale. Folosește cifra 3 și culoarea violet pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale pot să aducă o oportunitate prin care să evoluezi atât din punct de vedere profesional, dar și financiar. Poți primi diverse vești pe parcursul zilei, dar poți să îți faci noi prieteni foarte ușor. Folosește culoarea roșu deschis și 1 pentru mai mult noroc.

Leu

Universul te împinge să evoluezi și să încerci să lucrezi tot mai mult la cea mai bună variantă a ta, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. E momentul pentru o schimbare revoluționară. Folosește culoarea roz și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Este posibil ca în ultima perioadă de timp să te simți destul de motivat să faci o schimbare importantă în viața ta. E momentul să încep să crezi cu adevărat în tine, dar și să lucrezi mai mult la partea spirituală. Folosește cifra 1 și culoarea portocaliu deschis pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, marți 16 august 2022. Dimineața e favorabilă pentru zodia Gemeni -
Horoscop zilnic, marți 16 august 2022

Balanță

Aspectele actuale vin pe casa prietenilor și a cercurilor sociale în care te afli. Dacă ești singur acum e un moment bun pentru a întâlni pe cineva special sau pentru a face o ieșire din monotonie. Trebuie să lași trecutul în spate, să folosești culoarea turcoaz și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Aspectele actuale te ajută să îți dorești mai mult o poziție de conducere sau să vrei să iei atitudine într-o situație care trebuie schimbată. Aspectele sunt bune și dacă îți cauti un serviciu mai bun. Folosește culoarea albastru cer și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Universul este de partea ta și parcă toate semnele care îți vin în drum îți arată cum totul se aliniază perfect la momentul potrivit. Nu trebuie să fii ție frică să îți asumi responsabilități sau provocări noi. Folosește cifra 2 și culoarea albastru pastel pentru mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să mergi mai mult spre obiectivele tale. Nu trebuie să iti fie frică să impui respect în relațiile pe care le ai cu cei din jur. În partea a doua zilei două zile te poți ocupa de casă, de familie. folosește culoarea alb sidef și cifra 5 pentru mai mult noroc.

 Vărsător

Este posibil ca astăzi încă de dimineață să nu te simți pregătit să intri direct în pâine, ba chiar e posibil să ai nevoie de ceva mai multă odihnă. Din fericire în partea a doua a zilei aspectele sunt mai bune, mai ales atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur. Folosește culoarea portocaliu închis și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Pești

Aspectele actuale te încurajează să faci ceva mai mult pentru sănătatea ta, dar și pentru starea ta de bine din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de timp pentru a vindeca, dar și de mai multe vitamine pentru a fi în formă. Folosește cifra 7 și culoarea bronz mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...