Horoscop zilnic, luni 26 septembrie 2022. Capricornul își schimbă cariera, veste mare și pentru Săgetători

Ioana Bucur 25.09.2022, 21:55
Horoscop zilnic, luni 26 septembrie 2022. Capricornul își schimbă cariera, veste mare și pentru Săgetători

Luna Nouă în zodia Balanță ne va oferi noi începuturi, fie că vorbim despre relații amoroase, prietenii sau oportunități la locul de muncă. Potrivit horoscop zilnic luni, 26 septembrie 2022, nativii Capricorn își pot schimba cariera, iar cei născuți sub semnul Săgetător vor primi o veste importantă. Află ce planuri au astrele pentru toate cele 12 semne ale zodiacului în următoarele 24 de ore.

Horoscop zilnic, luni 26 septembrie 2022 – Berbec

Nativii Berbec încep săptămâna cu șansa de a deschide un nou capitol în viața lor sentimentală sau în cea profesională. Unii nativi pot cunoaște noi persoane în această perioadă și chiar pot începe noi relații.

Taur

Astrele le recomandă celor născuți în zodia Taur să se concentreze pe carieră, pe schimbările pe care le pot face la locul de muncă pentru a-și ușura programul și a-și eficientiza munca.

Horoscop zilnic, luni 26 septembrie 2022 – Gemeni

În următoarele 24 de ore, Gemenii își vor analiza relația sau vor începe chiar o nouă idilă. Prima zi a săptămânii le va aduce unor nativi și un proiect ce le va stimula puterea creativă și imaginația.

Rac

Luna Nouă în zodia Balanță le va schimba Racilor modul în care relaționează cu persoanele din viața lor. Vor găsi puterea de a vindeca rănile trecutului.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...