Horoscop zilnic, joi, 15 septembrie 2022. Aprecieri pentru zodia Fecioară. Zi importantă pentru Săgetători

Andra Daoud 14.09.2022, 22:40
Horoscop zilnic, joi, 15 septembrie 2022. Aprecieri pentru zodia Fecioară. Zi importantă pentru Săgetători

Luna tranzitează joi zodia Taur, însă spre finalul zilei va ajunge în dreptul zodiei Gemeni, unde va sta aproximativ trei zile. Acest lucru va duce la deschidere și curiozitate pentru mulți dintre nativi, dar și superficialitate în anumite situații. Nu vor lipsi conflictele și unele neînțelegeri, din cauza lui Mercur care este retrograd. Ce se întâmplă cu zodiile joi, 15 septembrie.

Horoscop zilnic, joi, 15 septembrie 2022 – Berbec

Luna care tranzitează zodia Gemeni poate duce la agitație pentru Berbeci, la stări schimbătoare și lipsă de răbdare. Este posibil ca acești nativi să fie mai irascibili în relație cu cei din jur, să nu fie nimic pe placul lor și, din acest motiv, să intre în conflicte. Este recomandat să acorde mai multă atenție deplasărilor și să se concentreze pe sarcinile pe care le au de rezolvat.

Horoscop zilnic, joi, 15 septembrie 2022 – Taur

În prima parte a zilei, Luna încă se află în zodia Taur, iar acest lucru va duce la emoții puternice, care le pot trezi nativilor stări interioare neașteptate. Este posibil ca Taurii să devină neglijenți cu veniturile lor. Pe de-o parte, este posibil să cheltuie bani pentru lucruri de care au nevoie, pe de alta, poate fi vorba despre satisfacerea unor capricii.

Horoscop zilnic, joi, 15 septembrie 2022 – Gemeni

Este posibil ca nativii Gemeni să simtă oboseală în prima parte a zilei și abia ulterior să își recapete vitalitatea și energia. Acest lucru se va întâmpla odată ce Luna va intra în zodia lor. Este recomandat să nu intre în conflicte cu cei din jur, să nu poarte discuții în contradictoriu și să renunțe la starea de agitație, pentru a nu provoca conflicte.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro!

Urmăriți Impact.ro și pe