Horoscop zilnic, 20 august 2022. Culoarea care aduce noroc Gemenilor

Astrolog Roxana Lușneac 19.08.2022, 21:11
Horoscop zilnic, 20 august 2022. Culoarea care aduce noroc Gemenilor

Prima zi de weekend vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii din horoscop. Află pentru care din nativi, aspectele actuale pot să le aducă anumite palpitații atunci când vine vorba de sectorul sentimental și ce nativi ar trebui să fie ceva mai atenți la cheltuieli în această zi. Descoperă ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic, 20 august 2022

Berbec

Marte te ajută să pui pasiune în tot ceea ce faci astăzi și te împinge să treci la acțiune și în următoarea perioadă de timp. E un moment bun pentru a pune în practică noile idei sau pentru un nou început de drum. Folosește cifra 2 și culoarea roz pentru mai mult noroc.

Taur

Încearcă să rămâi calm în atitudine chiar dacă anumite situații sunt destul de ciudate și cumva te îndeamnă să treci la acțiune, dar nu într-un mod pozitiv. E un moment bun pentru vindecare, pentru socializare și pentru a trece peste îndoieli. Folosește culoarea albastru turcoaz și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Marte te ajută să pui pasiune în tot o ceea ce faci astăzi încă de dimineață, iar partea bună este că poți să ajungi mai ușor la scopurile tale sau la rezultatele dorite atunci când ai așa o determinare. E un timp productiv. Folosește culoarea albastru închis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale te pot face să fii destul de temperamental, iar dispoziția ta poate să fie destul de schimbătoare. O zi bună pentru a te ocupa de practici legate de spiritualitate și pentru a stabili noi obiceiuri sănătoase. Folosește cifra 4 și culoarea roșu deschis pentru mai mult noroc.

Leu

Astăzi este posibil să ai de-a face cu tot felul responsabilități sociale, iar asta se datorează circumstanțelor actuale noi din viața ta. Încearcă să ai grijă totuși la cheltuielile pe care le faci, pentru a nu regreta după. Folosește culoarea portocaliu închis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Aspectele actuale pot să îți aducă tot felul de activități noi, destul de interesante în drumul tău astăzi. E un moment bun pentru a te gândi la ambițiile tale profesionale și pentru a-ti stabili noi obiective pentru următoarele luni. Folosește cifra 4 și culoarea roz închis pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, 20 august 2022
Horoscop zilnic, 20 august 2022

Balanță

Aspectele actuale aduc optimism în drumul tău, chef de viață, iar marele Jupiter guvernează sectorul spiritualității, iar de aici îți dă acea credință și motivație de care aveai atâta nevoie. Folosește aspectele actuale într-un mod productiv. Culoarea roșu și cifra doi pot să îți aducă mai mult noroc pe tot parcursul zilei.

Scorpion

Aspectele actuale te pot ajuta să îți pui în ordine anumite probleme pe care le-ai tot lăsat nerezolvate în ultima perioadă de timp. Casa transformării personale este scoasă în evidență în acest moment, ceea ce înseamnă că poți să fii destul de determinat să faci niște schimbări importante la tine. Folosește cifra 2 și culoarea auriu pentru mai mult noroc.

Săgetător

Aspectele actuale pot să îți aducă anumite palpitații atunci când vine vorba de sectorul sentimental, ceea ce înseamnă că este posibil să lași ego-ul la o parte și să îți dorești să spui deschis ceea ce simți. Încearcă să rămâi diplomat în atitudine, folosește cifra 4 și culoarea roz deschis pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale te ajută să te concentrezi mai mult asupra sănătății tale mentale și emoționale, iar asta te ajută în același timp și să te relaxezi și să ai ceva mai multă grijă de anumite responsabilități pe care le ai vizavi de casă. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Aspectele actuale te ajută foarte mult din punct de vedere creativ și inspirațional. Cumva poți să îmbini utilul cu plăcutul, iar asta te poate ajuta să câștigi o sumă semnificativă de bani în viitorul apropiat. Folosește culoarea roșu deschis cifra 7 mai mult noroc.

Pești

Este posibil să te îngrijorezi în acest moment de anumite lucruri care se vor întâmpla la sfârșitul anului acesta sau la începutul anului viitor. Încearcă să nu pui prea mult stres asupra ta deoarece în acest moment nu poți să te ocupi decât de prezent. Folosește cifra 5 și culoarea albastru electric pentru mai mult noroc

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...