Horoscop zilnic, 17 septembrie 2022. Zodia care nu se uită la bani și cheltuie în neștire

Andra Daoud 16.09.2022, 20:08
Horoscop zilnic, 17 septembrie 2022. Zodia care nu se uită la bani și cheltuie în neștire

Opoziția dintre Soare și Neptun din zodia Pești provoacă unele aspecte tensionate pentru zodii, în special pentru Fecioare. Pe de altă parte, contextul astrologic actual este prilej de imaginație, inspirație, dar în egală măsură ne poate face prea visători și ușor de influențat. Ce se întâmplă cu zodiile sâmbătă, 17 septembrie.

Horoscop zilnic, 17 septembrie 2022 – Berbec

Oboseala își poate spune cuvântul la final de săptămână și îi poate împiedica pe Berbeci să își îndeplinească anumite sarcini. Unele activități pot fi prea solicitante și consumatoare de energie, motiv pentru care capacitatea de concentrare scade.

Horoscop zilnic, 17 septembrie 2022 – Taur

Astrele îi pot determina pe Tauri să își facă niște iluzii prea mari pe plan sentimental, mai ales dacă există o persoană care le place și care le-a astras atenția în ultimul timp. Este o zi potrivită pentru a face lucruri care vă fac plăcere sau vă aduc bucurie.

Horoscop zilnic, 17 septembrie 2022 – Gemeni

Ziua de sâmbătă vine cu tensiuni cu persoanele care au autoritate în viața acestor nativi, fie că este vorba despre părinți sau superiori de la serviciu. Din cauza unor ambiții profesionale prea mari, cei dragi se pot simți dați la o parte, deși faci eforturi să nu îi neglijezi.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe