Horoscop zilnic, 14 septembrie 2022. Scorpionii se așteaptă la o surpriză din partea partenerului

Andra Daoud 13.09.2022, 22:28
Horoscop zilnic, 14 septembrie 2022. Scorpionii se așteaptă la o surpriză din partea partenerului

Luna rămâne în zodia Taur și miercuri, formând o conjuncție cu Uranus, care este retrograd. Acest lucru poate duce la evenimente neprevăzute și unele modificări bruște pentru mulți dintre nativi, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte și ce surprize rezervă astrele miercuri, 14 septembrie.

Horoscop zilnic, 14 septembrie 2022 – Berbec

Luna este în sectorul financiar pentru Berbeci, lucru care ar putea duce la surprize legate de bani. Poate fi vorba despre cheltuieli neprevăzute sau câștiguri nesperate, precum un premiu sau un bonus la locul de muncă.

Horoscop zilnic, 14 septembrie 2022 – Taur

Faptul că Luna tranzitează zodia Taur le aduce energie acestor nativi, optimism și îi ajută să dea randament în activitățile lor. Se fac plăcuți în orice situație și se bucură de popularitate, grație atitudinii lor nonconformiste.

Horoscop zilnic, 14 septembrie 2022 – Gemeni

Ziua de miercuri poate fi una dificilă pentru acești nativi, care pot să nu se simtă în apele lor. Poate fi vorba despre un adevăr incomod sau un secret care iese la suprafață. Unii nativi din zodia Gemeni se pot reîntâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe