Horoscop miercuri, 17 august 2022. Zodia Taur trebuie să pună lucrurile în ordine. Zi importantă pentru Leu și Balanță

Astrolog Roxana Lușneac 16.08.2022, 19:54
Horoscop miercuri, 17 august 2022. Zodia Taur trebuie să pună lucrurile în ordine. Zi importantă pentru Leu și Balanță

Horoscop miercuri, 17 august 2022, vine cu noutăți pentru toate zodiile. Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul calendaristic al verii, dar momentan, atmosfera de vacanță încă persistă. Se simte asta în evoluția zodiilor pentru această zi de miercuri.

Horoscop miercuri, 17 august 2022. Berbecii trebuie să fie recunoscători

Berbec

Aspectele actuale te pot face să fii destul de critic cu propria persoană, ceea ce înseamnă că îți analizezi prea mult vorbele, gândurile și faptele, iar asta în general nu aduce nimic bun sau productiv. Încearcă să fii recunoscător pentru ce ai reușit să faci până în acest moment. Folosește culoarea roz și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Taur

Astăzi este o zi foarte bună pentru a încerca să îți faci ordine în programul tău, în casa ta și pentru a pune priorități acolo unde este necesar. E un moment bun pentru vindecare și pentru lucrul cu subconștientul. Folosește cifra 5 culoarea alb pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale pot să-ți dea tot felul de semne, ca și cum situațiile care vin în drumul tău nu au o latură foarte optimistă, dar asta nu înseamnă că nu poți face nimic în această privință. Încearcă să te eliberezi de acele gânduri negative și să stai departe de acei oameni care aduc drama nejustificata. Folosește culoarea bleumarin și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale te pot face să simți o nesiguranță atunci când vine vorba de o relație de prietenie sau de un cerc social din care faci parte, dar din fericire acest aspecte vor trece în partea a doua a zilei. E o zi bună pentru odihnă, pentru reîncărcarea bateriilor. Folosește cifra 4 și culoarea roșu deschis pentru mai mult noroc.

Leu

Aspectele actuale pot aduce anumite probleme sau situații pe care le împărtășești cu partenerul de viață. Încearcă să nu te implici foarte mult în acele aspecte profesionale despre care simți că îți iau energia, deși nu ar trebui . Folosește culoarea maro deschis și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Aspectele actuale îți aduc o atitudine destul de optimistă atunci când vine vorba de rezultatele pe care le aștepți în viitorul apropiat. E un moment bun pentru a încerca să scapi de frici, de anxietate și pentru a hotărî să nu mai privești în urmă. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Roxana Lusneac, astrologul Impact.ro

Scorpionii nu trebuie să pună lucrurile la suflet

Balanță

Este posibil ca încă de dimineață să te simți destul de sensibil la anumite lucruri care se întâmplă în cercul tău social. Încearcă să stai departe de ceea ce nu îți convine sau de dramă și să te ocupi mai mult de viața ta romantică în partea a doua zilei. Folosește culoarea mov și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Încearcă să nu mai pui atât la suflet anumite probleme care vin atât pe sectorul profesional cât și pe cel cel personal. Situațiile actuale sunt trecătoare și trebuie să le vezi adevărata lor valoare, dar asta nu înseamnă cã nu ai ceva de învățat din tot. Folosește cifra 7 și culoarea galben lămâie pentru mai mult noroc.

Săgetator

Este posibil ca astăzi încă de dimineață să simți că încă nu ai ajuns acolo unde îți dorești sau cã acest moment încă nu ai timpul sau resursele necesare pentru a face o schimbare. Încearcă să ai mai multă răbdare, dar și credință. Folosește culoarea roz deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale te încurajează să nu pui la suflet anumite situații care au un caracter superficial. Încearcă să vezi exact ceea ce simți despre fiecare lucru în parte fără să lași nimic din exterior să îți afecteze propriile păreri, planuri. Folosește cifra 3 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Vărsător

Încearcă să nu pui la suflet acele lucruri care în trecut te-au dezamăgit sau cel puțin să nu îți mai amintești de ele în prima parte a zilei. Dacă ai cu adevărat o problemă importantă, încearcă să discuți deschis si diplomat despre asta cu persoanele în cauză. Folosește culoare portocaliu deschis cifra 4 pentru mai mult noroc.

Pești

Aspectele actuale te poți face să fii destul de stresat încă din prima parte a zilei, iar asta se poate datora unui sentiment de nesiguranță sau de dezorganizare venit din partea unei persoane anume. Încercă să tragi aer în piept și să ai mai multă credință că totul se va așeza la momentul potrivit. Folosește cifra 6 și culoarea verde închis pentru mai mult noroc.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...