Horoscop zilnic 10 noiembrie. Zodia care trece prin momente agitate și tensionante în dragoste

Anca Manolica 09.11.2022, 22:20
Horoscop zilnic 10 noiembrie. Zodia care trece prin momente agitate și tensionante în dragoste

Horoscopul zilei de joi, 10 noiembrie, vine cu vești importante pentru aproape toți cei 12 nativi ai zodiacului. Mercur din Scorpion formează un careu cu Saturn din Vărsător, ceea ce conduce la probleme în comunicare, în negocieri și constrângeri din punct de vedere financiar. Trebuie să avem grijă la dialogurile pe care le avem pentru că putem afișa urme de cinism, ironue și sarcasm. De asemenea, putem face mai multe reproșuri și putem abuza de puterea pe care o avem.

Horoscop joi, 10 noiembrie

Berbec

Apar conflicte în relația cu partenerul, fie din cauza administrării defectuoase a bugetului comun, fie din cauza unor pierderi financiare din cauza celuilalt. Între acești nativi și persoanele cu care împart bani și bunuri materiale pot să apară, de asemenea, neînțelegeri care să ducă la stricarea relațiilor, mai ales dacă este vorba despre parteneriate de afaceri.

Taur

Momentele tensionate continuă în viața de cuplu și pot apărea și mai multe reproșuri dure și se poate arunca cu cuvinte greu de iertat ulterior. Pe de altă parte, relația cu persoanele cu care lucrează sau colaborează este, de asemenea, tensionată și astrele îi sfătuiesc să aibă grijă la limbajul și tonul folosite.

Citește și Horoscop săptămânal, 7-13 noiembrie 2022. Săgetătorii își caută un nou loc de muncă, ce se întâmplă cu restul nativilor

Gemeni 

Contextul astrologic al acestei zile aduce tensiuni la locul de muncă, stres, agitație și un consum ceva mai mare de energie. Cu colegii nu vor reuși să ajungă la o cale de mijloc și ar trebui să evite cât de mult posibil discuțiile cu aceștia pentru că îi vor enerva suplimentar. Atenție la lucrurile scoase pe gură și care nu s-ar mai putea îndrepta ulterior.

Citește continuarea horoscopului de joi, 10 noiembrie 2022, pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...