Horoscop, vineri, 6 august 2021. Câștiguri însemnate pentru aceasta zodie

Astrolog Roxana Lușneac 05.08.2021, 19:58
Horoscop, vineri, 6 august 2021. Câștiguri însemnate pentru aceasta zodie

Veștile bune vin din partea astrelor pentru acest final de săptămână, când unii nativi din horoscop se bucură de câștiguri însemnate în ziua de vineri, 6 august 2021. În timp ce unii au parte de succes în privința finanțelor, alte zodii ar trebui să acorde mai multă atenție comunicării. Totuși, pentru a aduce șansa de partea lor, nativii pot apela la numerele norocoase: 1, 3, 12, 20, 32, 33, dar și la culorile norocoase ale zilei, mov și alb.

Horoscop, vineri, 6 august 2021. Ce vești aduc astrele pentru nativii din zodiac

Berbec

Astăzi poți simți nevoia de eliberare și de libertate. Poate că e momentul să lași la o parte blocajele și frustrările pe care alți oameni le-ai pus asupra ta și să-ți vezi liniștit de drumul tău. Nu uita, te poate atinge doar ceea ce lași tu să intre în spectrul tău energetic.

Taur

Încearcă să nu te îngrijorezi așa mult în ceea ce privește cariera ta în acest moment, deoarece nivelul tău de energie în această direcție nu este unul prea ridicat. În schimb, poți să te ocupi de lucrurile care te bucură și-ți fac plăcere, făcând amintiri frumoase.

Gemeni

Comunicarea poate fi astăzi o problema, mai ales dacă ai de trimis acte, emailuri și trebuie să participi la întâlniri importante legate de muncă. Trebuie să fii atent să nu scapi din vedere detalii importante. Nu ezită să ceri ajutorul cuiva de încredere pentru a te organiza și a verifică de două ori.

Rac

Venus în casa comunicării te face astăzi să pui frumosul în fiecare faptă și gând, poate într-un mod prea romantic pentru partenera de viață, dacă ești bărbat. Femeile din această zodie sunt predispuse să facă astăzi investiții legate de serviciu – haine sau accesorii.

Leu

O distanță care s-a impus între tine și o persoană anume trebuie dată la o parte, deoarece de acolo se poate naște un parteneriat puternic, așa cum nu ți-ai fi putut imagina.Venus în casa carierei îți poate aduce în plus niște câștiguri pentru a-ți face ziua frumoasă.

Fecioară

Începutul de weekend a venit la fix pentru ce îți dorești tu să faci în acest moment.  Vrei să evadezi într-o lume magică și să reușești de acolo să admiri tot progresul pe care l-ai făcut în ultima perioadă de timp. Nu e de mirare că ești invidiat sau că anumitor persoane nu le cade bine succesul tău, dar asta e :).

Horoscop vineri, 6 august 2021
Ce îți rezervă astrele vineri, 6 august 2021

Balanță

O nouă formă de artă, o nouă modalitate de distracție poate să fi venit în drumul tău, ceea ce îți aduce și o mare satisfacție. Activitățile distractive sunt cele de care ai nevoie în acest moment. Ceea ce nu ai putut face ieri, cu siguranță poți face astăzi.

Scorpion

Încearcă să nu îți pui ambițiile la mijloc și să apreciezi cât ai în acest moment. Persoana iubită îți poate pregăti o surpriză sau chiar un cadou, iar asta îți aduce o energie bună și o stare de bine. Simplul fapt că cineva se gândește la tine și te iubește așa, îți dă o liniște aparte.

Săgetător

Chiar dacă nu îți convin anumite atribuții care ți s-au dat, sau plus și simplu nu îți convine modul cum se desfășoară lucrurile, încearcă să ai răbdare. Trebuie să înțelegi că nu e rolul tău să repari situații și oameni, ci să faci ceea ce ți-ai promis ție că vei face.

Capricorn

Ascultă-ți instinctul pentru a crea ceva frumos, Venus este în casă străinătății, a spiritualității și a inspirației divine. Carieră și cine ești tu semnifică mai mult mai mult decât ceea ce faci zi de zi la muncă. Ocupă-te de pasiunile tale.

Vărsător

Chiar dacă nu simți nevoia să te apropii foarte mult de oameni, asta nu înseamnă că nu iubești sau că nu există sentimente. Unele dintre acestea renasc în acest moment, trec printr-un proces de ajustare la noile condiții.

Pești

Poate că trebuie să faci astăzi niște schimbări în programul tău pentru a reuși să te ocupi de priorități sau pentru a-ți lua un pic de timp liber. Încearcă să faci  și un pic de ordine atât pentru tine, cât și pentru persoana iubită, pentru că altfel tinzi să uitați lucruri importante.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...