Ce culori ţi se potrivesc în funcţie de zodie. Nativii care au parte de noroc atunci când poartă verde

Iancu Andreea 16.07.2021, 15:29
Ce culori ţi se potrivesc în funcţie de zodie. Nativii care au parte de noroc atunci când poartă verde

Tot ceea ce ne înconjoară ne influențează viața, motiv pentru care și nuanțele pe care le purtăm sunt important în activitățile noastre zilnice. În astrologie, fiecare zodie este caracterizată de o culoare, care poate aduce beneficii importante. Află ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie și descoperă cum te influențează acestea zi de zi.

Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie

Fiecare dintre nativii din zodiac este caracterizat de o culoare care îi este benefică de-a lungul vieții. Datorită acesteia, anumite caracteristici devin accentuate și îl influențează pe respectivul semn zodiacal, stimulând energia spirituală și aducând echilibrul. În funcție de data nașterii, poți descoperi care sunt culorile care îți aduc noroc în viață. Descoperă culori în funcție de zodie care te avantajează și îți aduc mai multe șanse de reușită.

Deși în fiecare sezon doar unele culori la modă se poartă cu precădere în vestimentația zilnică, fiecare nativ din zodiac rezonează cu anumite nuanțe, care nu doar îl reprezintă, ci îi poartă noroc. Sporindu-i încrederea în sine, culorile talisman ale fiecărei zodii au puterea de a-i ajuta pe nativi să iasă în evidență, îmbunătățindu-le totodată starea de spirit.

Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie
Nuanțele care aduc noroc nativilor din horoscop

Care este culoarea ta norocoasă, în funcție de zodie

Berbec

Roșul este culoarea perfectă pentru nativul zodiei Berbec, care emană energie și putere la fel ca semnul zodiacal. Această culoare se potrivește cu personalitatea Berbecului, ținând totodată departe energiile negative.

Taur

Unul dintre cei mai liniștiți nativi, Taurul se potrivește cu acele nuanțe regăsite în natură. Astfel, albastrul cerului, verdele crud al ierbii aduc noroc nativului. Aceste nuanțe îi redau echilibrul, confortul și consecvența Taurului, care adesea pare reținut și gânditor.

Gemeni

Veselia Geamănului nu poate rezona decât cu galbenul. Această culoare îl ajută să se elibereze de emoțiile neconstructive, de latura sa negativă și de depresie. Dacă ești născut în Gemeni, vei observa că și nuanțele de violet îți poartă noroc.

Rac

Născuți sub guvernarea Lunii, nativii din Rac se asortează cu steaua, preferând albul sau albastrul pal. De asemenea, bijuteriile aurii nu ar trebui să lipsească dintre accesoriile unui Rac. Pe de altă parte, negrul sau nuanțele de gri sunt asociate de nativ cu latura întunecată și negativă a lucrurilor.

Leu

Leii sunt solari, având o personalitate orbitoare. Guvernați de astrul care dă lumină Pământului, acești nativi preferă culorile inspirate de la soare. Nativii au parte de noroc atunci când poartă auriu, portocaliu sau roșu, nuanțele reflectând curajul, generozitatea și căldura pe care o emană Leii. Pe de altă paret, nativii din zodia Leu se simt bine și în negru.

Balanță

Albastrul închis sau bleumarin aduc noroc în viața Balanțelor, caracterizate de calm și concentrare. Aceste nuanțe stimulează intelectul și talentele ascunse, precum și comunicarea ori dorința de a cunoaște lucrurile în profunzime.

Scorpion

Pentru misteriosul Scorpion, culorile precum stacojiul îi conferă pasiune și eleganță. De asemenea, nuanțele de roșu închis sau vișiniul se pliază pe sentimentele profunde și pasiunea interioară a complexului nativ.

Săgetător

Tonurile de albastru închis și violet merg mână în mână cu semnul zodiacal. Săgetătorul se simte mult mai energic, deschis și înțelegător atunci când poartă culoarea sa norocoasă. Totodată, nuanțele îi aduc nativului mai mult echilibru.

Capricorn

În timp ce unii nu apreciază aceste culori, nuanțele pământii îi aduc libertate Capricornului, care se va simți mult mai în largul său. Fie că alegi gri, maro, cafeniu sau alte nuanțe pale, acestea se asortează de minune cu echilibrul din interiorul nativului din Capricorn.

Vărsător

Culorile norocoase pentru Vărsător sunt verde, albastru pal și gri, care îi aduc echilibru, inspirație și speranță. În privința accesoriilor, persoanele născute în zodia Vărsător vor opta pentru lila sau ciclam, care nu doar că îl scot din anonimat, dar îi domolesc pornirile.

Pești

Argintiu și albastru ar trebui să îl înconjoare pe nativul Pești. Aceste nuanțe aduc protecție fizică și emoțională, dezvoltând creativitatea. De asemenea, intuiția și capacitățile telepatice sunt stimulate de nuanțele de albastru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...