Horoscop vineri, 27 mai 2022. Scorpionii îşi întâlnesc marea dragoste

Astrolog Roxana Lușneac 26.05.2022, 21:03
Horoscop vineri, 27 mai 2022. Scorpionii îşi întâlnesc marea dragoste

Astrele anunță vești bune pentru mulți dintre nativii din zodiac, horoscopul de vineri 27 mai 2022 venind cu informații neașteptate pentru o parte dintre zodii. Scorpionii își vor întâlni marea dragoste în acest final de săptămână. Pentru cei care speră să atragă norocul de partea lor, pot apela la culorile norocoase roz și bej, precum și la numerele norocoase 4, 28, 30, 39, 40.

Horoscop vineri, 27 mai 2022. Care sunt previziunile pentru finalul de săptămână

Berbec

Aspectele zilei actuale te împing să finalizezi un proiect pe care l-ai întreprins până acum și să treci la următorul. Dacă te simți un pic derutat pentru că nu știi exact ce trebuie să faci, nu ezita să apelezi la un expert în domeniu sau la un prieten care se pricepe în această zonă.

Taur

Ai nevoie de foarte multă odihnă, mai ales după ultimele zile în care ai fost ceva mai agitat. Universul te binecuvântează cu o doză extra de energie și chiar de popularitate. Nu trebuie să îți fie frică să ceri ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie, fără să te mai gândești de două ori de fiecare dată.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să scapi de acel bagaj emoțional care până în acest moment te-a tras în spate. Universul te încurajează să fii destul de liniștit și să îți deschizi inima mai ușor în fața persoanelor care a dovedit că merită încrederea ta.

Rac

Există posibilitatea ca noi proiecte sau oportunități să vină în drumul tău cât de curând, iar asta îți dă o stare de bine și poate chiar ca totul te aduce la un stadiu în care să începi să-ti realizezi din ambițiile tale profesionale. Favorurile pot veni din partea superiorilor.

Leu

Nu uitați să comunici mai des cu universul mai ales atunci când îți dorești ceva anume. Vibrațiile actuale sunt perfecte pentru a încerca să manifești visurile, dorințele și te ajută să te pregătești pentru ceea ce va urma. Trebuie să ai însă puțină răbdare și persuasiune.

Fecioara

Universul îți cere ca să faci curățenie în casa ta și în sufletul tău în acest moment, mai ales dacă în ultima perioadă de timp ai tot avut diverse trăiri intense. Trebuie să lași la o parte mândria și să vezi exact ceea ce îți cauzează stresul și dramă din ultimele zile.

Horoscop vineri 27 mai 2022
Horoscop vineri 27 mai 2022

Balanță

Aspectele actuale te fac să le concentrezi foarte mult asupra nevoilor pe care le ai în acest moment și să cauți tot felul de soluții inedite pentru a ieși din starea pe care a avut-o în ultimele zile. Privește totul ca pe o oportunitate prin care să îți activezi puterea personală.

Scorpion

Dragostea este cea care te găsește astăzi, mai ales dacă ai inima deschisă. Este posibil ca evenimentele care s-au întâmplat în ultima perioadă de timp să te fi adus la o concluzie importantă care te ajută să apreciezi ceea ce ai în acest moment.

Săgetător

Astăzi este o zi în care trebuie să ai ceva mai multă grijă la ceea ce faci din punct de vedere fizic, pentru că sănătatea ta poate să fie foarte ușor atinsă de efort. E un moment bun pentru a te organiza măcar în gând încă de pe acum pentru săptămâna următoare.

Capricorn

Astăzi poți să fii destul de creativ în tot ceea ce întreprinzi. Aspectele actuale îți aduc inspirație să te și distrezi și chiar să creezi conexiuni de valoare cu persoanele importante pentru tine. Ai nevoie de o schimbare și chiar de o ieșire din monotonie, pentru a reuși să îți încarci bateriile.

Vărsător

Astăzi poți să îți aduci aminte de faptul că nici un loc nu se compară cu acela în care sufletul tău se simte ca acasă. Dacă ești în acest moment într-o relație, vibrațiile actuale sunt ideale pentru a petrece un timp de calitate împreună.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să te răsfeți un pic și să te pui pe primul plan. Dacă în ultima perioadă de timp ai fost ceva mai ocupat, acum e momentul să investești un buget destul de rezonabil pentru avea grijă de tine și pentru a simțit că se merită tot efortul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...