Horoscop vineri, 13 noiembrie 2020. Fecioarele vor ierta persoanele care le-au greșit în trecut

Astrolog Roxana Lușneac 12.11.2020, 17:00
Horoscop vineri, 13 noiembrie 2020. Fecioarele vor ierta persoanele care le-au greșit în trecut

Horoscop vineri, 13 noiembrie 2020. Numerele norocoase de care trebuie să țineți cont în această zi sunt 1, 4, 24 și 54. De asemenea, trebuie să aveți grijă și la culorile care vă aduc noroc. Pariați pe roz, argintiu și mov.

Horoscop vineri, 13 noiembrie 2020

Berbec

Aspectul sănătății este unul stabil și în mod normal ar trebui să va recuperați ușor. Încercați să nu faceți eforturi mari, ci mai degrabă actionati preventiv și bine.

Taur

Aveți susținerea celor dragi, iar asta va ajută moralul. Deși se anunță un weekend liniștit, surprizele pot veni din partea cunoștințelor sau a familiei.

Gemeni

Anumite discuții mai bine sunt lăsate pentru săptămâna viitoare. Faceți ce puteți astăzi, apoi intrați într-o stare de relaxare deoarece aveți atâta nevoie de ea.

Ce iti rezerva astrele, in functie de zodie
Horoscop vineri, 13 noiembrie 2020

Rac

Petreceți timp alături de cei dragi și bucurați-va de prezența lor făcând cateva activități împreună. Condițiile actuale vă stresează cumva, dar încercați să ramați focusati pe lucrurile pozitive.

Leu

Membrii familiei au nevoie de susținerea voastră, iar cu cât timp petreceți mai mult cu aceștia cu atât mai bine vă veți simți. Încercați să lăsăți treburile la serviciu și să nu le luați cu voi acasă.

Fecioara

Vă simțiți mai bine și vă încarcă cu energie pozitivă să luați o gură de aer proaspăt. Oameni noi, evenimente interesante. Poate e momentul să iertați niște oameni care v-au dezamăgit în trecut.

Balanță

Familia este cea care vă ajută să va relaxați, important este să fiți și voi dispuși să faceți asta. Lăsăți gândurile legate de serviciu să treacă și axați-vă pe odihnă și relaxare.

Scorpion

Încercați să rezolvați toate probleme în mod caracteristic, adică strategic și cu răbdare.  Nu vă lăsăți duși de val sau influențați de anumiți oameni cu mai puțînă experiență decât a voastră.

Săgetător

Astăzi e un moment bun pentru a începe să adopți o atitudine serioasă în tot ce ține de viață, alegrile tale și tot ceea ce trebuie să faci pe viitor. Acest lucruri îți va aduce lucruri bune mai ales pentru că te face mai responsabil.

Capricorn

Dacă ai nevoie de susținerea prietenilor nu ezită să o ceri.  Anumite planuri te pot ajută să te binedispui și să îți setezi noi obiective.

Vărsător

A-ți păstra relațiile cu oamenii din jur bune înseamnă a -ți asigura susținerea pe viitor a planurilor tale. Acestea trebuie să fie însă din inima și sincere că să reziste.

Peșți

Anumite planuri se pot finaliza sau anumite înțelegeri pot cădea, mai ales că nu erau scrise. Încearcă să vezi pe viitorul îndepărtat și să nu te axezi doar pe momentul de față.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI