Horoscop vineri, 1 ianuarie. Racii trebuie să ierte ceva din trecut

Astrolog Roxana Lușneac 31.12.2020, 17:48
Horoscop vineri, 1 ianuarie. Racii trebuie să ierte ceva din trecut

Horoscop vineri, 1 ianuarie 2021. Astrologii au dezvăluit ce surprize au pregătit astrele pentru fiecare zodie, în prima zi a noului an. Dacă Racii trebuie să se desprindă de supărare și să ierte ceva din trecut, pentru a putea privi cu încredere în viitor, pentru alți nativi se vor ivi oportunități ce le-ar putea schimba viața. Culorile norocoase ale zilei sunt roz, mov și argintiu – nuanțe ce ne duc, parcă, cu gândul la o nouă petrecere. Numere norocoase sunt 1,3,24 și 45.

Horoscop vineri, 1 ianuarie. Cum vor petrece zodiile prima zi a anului 2021

Berbec

Petreceți tot mai mult timp alături de cei dragi și cumva simțiți nevoia să aparțineți și să vedeți aprecierea celor din jur. Evitați discuțiile în contradictoriu, timpul va decide oricum tot.

Taur

Nu căuta acum cum să faci bani rapid, ci mai degrabă gândește-te la planuri de termen lung. Nu cheltui în perioada următoare mai mult decât este necesar, organizează-te bine pentru un început de an bun.

Gemeni

Anumite oportunități vin în drumul tău, iar asta îți da optimism și îți bucură sufletul. Fă-ți proiecte pe termen lung, visează cu ochii deschiși dacă trebuie, pentru că doar așa vei atrage tot ce îți dorești.

Horoscop vineri, 1 ianuarie – Rac

Anumite schimbări se petrec și tu simți asta. Unele lucruri trebuie iertate și uitate cu adevărat, niciodată să nu mai revii la ele în viitor. Fă-ți noi planuri, bucură-te de un nou început și de o nouă energie.

Leu

Noi energii, noi proiecte și idei. Sunteți foarte realiști de fel iar asta va ajută să va stabiliți limitele. Evitați să întreții discuții contradictorii și profitați de prezența celor dragi.

Fecioară

Noi începuturi și o nouă energie se află în drumul tău. Întreabă-te care e scopul tău și ce te bucură cu adevărat în acest moment.Vei remarca și tu cât te-ai schimbat și ai evoluat, deci mergi spre ele.

Astrologii dezvăluie ce surprize au pregătit astrele pentru fiecare zodie, în prima zi a noului an
Astrologii dezvăluie ce surprize au pregătit astrele pentru fiecare zodie, în prima zi a noului an

Horoscop vineri, 1 ianuarie – Balanță

Sunteți cu zâmbetul pe buze, mai ales că v-ați câștigat cumva dreptul după tot prin ce ați trecut în 2020. Anumite experiențe v-au intarit și v-au maturizat, iar asta va ajută să vedeți lucrurile altfel,

Scorpion

Alege-ți în jur oameni alături de care să creezi energie pozitivă și să emiți gânduri bune către noul an și către univers. Nu lua nimic din ce nu îți trebuie din trecut cu tine în viitor.

Săgetător

Ai propria ta filozofie despre viață, dar astăzi e un moment bun să mai accepți și părerile celorlalți. Îți este greu cumva să intrii în substratul evenimentelor și poți fi un pic distrat. Nu intră în discuții contradictorii și păstrează-ți pozitivismul.

Horoscop vineri, 1 ianuarie – Capricorn

Folosește-ți ideile și creativitatea pentru a face o activitate cu familia sau pentru a te bucura de momente frumoase chiar și de acasă. Fii optimist, găsește ceva bun în tot ce te înconjoară.

Vărsător

Gândurile zboară în diverse direcții, iar melancolia poate să va mai prindă din când în când. Este un lucru normal în această perioada, dar nu va pierdeți speranța, ce e mai rău a trecut. Trebuie să gândiți pozitiv.

Pești

Modul tău de a fi este cel care atrage oamenii în jurul tău și cum gândești este ceea ce îi face să îți rămână alături. Folosește-ți intuiția, amuză-te făcând diverse lucruri și bucură-te de momentele frumoase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...