Horoscop: vibrația zilei de vineri, 21 august 2020. Pe ce e bine să ne axăm astăzi

Astrolog D. Mădă 20.08.2020, 23:39
Horoscop: vibrația zilei de vineri, 21 august 2020. Pe ce e bine să ne axăm astăzi

Fiecare zi a săptămânii poartă o vibrație astrală. Prin urmare, ziua de Vineri este guvernată de planeta Venus, cunoscută în mitologie și ca Zeița Frumuseții. În acestă zi, sunt susținute activitățile artistice, procedurile de înfrumusețare, confortul personal și întâlnirile romantice.

Horoscop – vibrația zilei de vineri, 21 august: relațiile bazate pe comunicare au de câștigat

Venus se afla în semnul Rac până în data de 06.09.2020. După o perioadă lungă în care această planetă a tranzitat semnul Gemenilor, fiind  nevoiți să trecem prin diverse teste care au avut ca principală temă comunicarea sinceră în cadrul relațiilor, acum avem ocazia să integrăm ceea ce am înțeles și conștientizat din luna Aprilie până în prezent.

Venus în Rac: dorințele și plăcerile sunt conectate la tradiții și familie, iar romantismul este la el acasă. Manifestarea lor va curge la un nivel profund, unde loialitatea, empatia și grija celorlalți este mai presus de toate. Cu Venus în semnul Rac ne simțit pregătiți să mergem mai departe către ceea ce iubim și contează cu adevărat.

Astăzi este o zi în care putem avea ocazia de a înțelege care este adevărata noastră valoare în cadrul parteneriatelor (de orice factură), sau poate să conșientizăm că ce credeam că are valoare, acum o lună de exemplu, azi să nu mai înseamnă nimic.

Planeta Venus în astrologie

Venus este o planetă interioară, care guvernează atât semnul Taurului cât și pe cel al Balanței. Prin urmare, ea reprezintă două domenii principale ale vieții noastre: iubirea și tot ce înseamnă valore (de orice natură).

Prin puterea lui Venus, avem capacitatea de a învăța să explorăm plăcerile, gusturile, înclinațiile și toate lucurile care ne fac fericiți.

Cuvinte cheie pentru Venus:
* dorințe
*plăcerile de orice fel
*artă
*frumusețe
*romantism
*senzualitate
*dragoste

Urmăriți Impact.ro și pe