Horoscop, joi, 20 august 2020. Gemenii dau lovitura

Iancu Andreea 19.08.2020, 20:22
Horoscop, joi, 20 august 2020. Gemenii dau lovitura

Astrele au pregătit o mulțime de schimbări pentru zodii. Astfel, horoscopul zilei de joi, 20 august, se anunță unul extrem de interesant pentru mulți dintre nativi.

Berbec

Berbecii vor avea o zi în care rememorează greșelile trecutului. Astfel, nativii vor simți regretul faptelor și își vor cere iertare față de cei cărora le-au greșit. Este esențial, însă, să lăsați timpul să vindece rănile, apele să se liniștească, astfel încât tensiunile să dispară.

Taur

Tot tensiunile vechi sunt motivul unor neînțelegeri în familia Taurilor. Nativii ar trebui să lase impulsivitatea la o parte și să încerce să restabilească pacea. Discuțiile cu calm și răbdare, în care sunt ascultate toate părțile implicate ar fi recomandate.

Gemeni

Gemenii dau lovitura, după ce semnează un contract important. Acesta le va asigura succesul pe plan financiar. De asemenea, poate fi vorba chiar și despre o ofertă bună de muncă. Totuși, nativii Gemeni ar trebui să se asigure înainte că fac pasul cel bun, pentru că nu va exista cale de întoarcere.

Rac

Calmul s-a așternut în viața ta și de aceea este momentul să mergi mai departe. Poți alege liniștit locurile pe care vrei să le vezi și lucrurile pe care îți dorești să le faci. Vei putea găsi mai multă inspirație în rândul oamenilor pe care îi admiri. Extinderea orizonturilor va fi de bun augur, la fel și ieșirea din zona de confort.

Leu

Modestia ți-ar putea aduce beneficii, în ciuda faptului că te simți extrem de apreciat. Exprimarea radicală a opiniilor și criticile aduse celorlalți nu sunt folositoare. Ai grijă la persoanele din cercul tău, care îți pot influența în mod negativ viitorul profesional.

Ce le rezervă astrele celor mai importante zodii din horoscop foto - Pixabay
Ce le rezervă astrele celor mai importante zodii din horoscop
foto – Pixabay

Fecioară

Fecioarele sunt pline de creativitate. Astfel, nativii acestei zodii vor descoperi o mulțime de soluții interesante, care îi vor ajuta în rezolvarea problemelor. Eforturile nu vor rămâne nerecompensate, lucrurile fiind în favoarea Fecioarelor.

Balanță

Nativii din zodia Balanței se află în centrul unei relații de afaceri. Nu ar strica puțin mai multă atenție la detalii, însă nu vă îngrijorați pentru onestitatea și integritatea altora. Pe de altă parte, negocierile din această perioadă ar putea fi dificile. Ziua se anunță una extrem de aglomerată, însă cu mult calm veți trece și peste această perioadă.

Scorpion

Scorpionii au o zi în care nu pot controla lucrurile. Nu ar strica mai multă liniște și abordarea cu mai mult calm a situațiilor. Asigură-te că discuți cu mai multe persoane problemele tale. Acestea te-ar putea ajuta să depășești dificultățile cu care te confrunți. Totuși, puțină relaxare nu ți-ar strica.

Săgetător

Nativii din această zodie au nevoie să fie mai apropiați de diferite persoane înainte de a le fi ascultată părerea. Ai putea să fii mai îndrăzneț și să te implici în situații noi. Este indicat să acționezi, în loc să observi. Vei descoperi oportunitatea pentru un noi acțiuni.

Capricorn

Capricornii se pot bucura de vremea frumoasă de afară. Vei descoperi că îți recapeți energia după o gură proaspătă de aer și o plimbare în natură. O astfel de ieșire îți va fi utilă și pentru a îți extinde gândirea și creativitatea. Conexiunea cu natura te ajută să descoperi idei noi.

Vărsător

Ești înconjurat de oameni impulsivi. Deși ai tendința să reacționezi la fel, este inutil să te porți nepoliticos. Nu vei reuși decât să amplifici stresul. Încearcă să îți impui punctul de vedere și implică-te în conversații. Cu toate acestea, nu te apuca să îți spui necazurile astăzi.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a-ți exprima părerea. Vei desoperi că mulți dintre cei care te ascultă îți vor da dreptate. Deși nu te-ai fi așteptat, vei descoperi că sunt mulți cei care vor alege să îți urmeze exemplul după ce îți vei manifesta dorințele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...