Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. Mercur Retrograd aduce probleme mari în iubire

Badea Violeta 08.05.2022, 23:08
Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. Mercur Retrograd aduce probleme mari în iubire

Mercur intră în Retrograd, așa că fiecare nativ va fi martor la lucruri noi. Unele semne zodiacale vor întâmpina probleme în viața amoroasă, în timp ce altele ar putea cunoaște o creștere substanțială în carieră și în afaceri. Află mai multe despre ce îți rezervă această săptămână!

Horoscop pentru săptămâna 9–15 mai 2022

Berbec

Nu va fi o săptămână prea bună pentru viața ta amoroasă. Nu vei putea să îți exprimi sentimentele față de partenerul tău, ceea ce va destabiliza și mai mult relația ta.

S-ar putea să te confrunți cu unele provocări în carieră. Cu toate acestea, cu o abordare corectă, vei putea să le faci față. Este important să te concentrezi pe a deveni o versiune mai bună a ta,

Taur

Săptămâna aceasta va fi liniștită pentru tine, deși trebuie să te ocupi de o problemă de sănătate. Va fi o săptămână fructuoasă și promițătoare pentru tine, deoarece este posibil să primești mai multe oferte de muncă. Încearcă să îți exprimi gândurile în fața superiorilor, deoarece ești plin de idei grozave în acest moment.

Gemeni

Va fi o săptămână favorabilă pentru tine, deoarece eforturile tale vor fi lăudate și remarcate de șefi. Te poți aștepta să primești o promovare sau o mărire de salariu, în curând. Cariera ta va fi la cel mai bun nivel în această perioadă.

Rac

Potrivit horoscopului din această săptămână, norocul te poate favoriza, deoarece ai șanse să prosperi în carieră. Încrederea îți va crește și, în consecință, vei putea lua decizii înțelepte. Dacă te simți plictisit în acest moment, atunci ia în considerare posibilitatea de a merge într-o vacanță cu prietenii.

Leu

S-ar putea să treci printr-o fază de tranziție. Schimbarea poate fi pozitivă sau negativă. Dacă ești în căutarea unei schimbări de loc de muncă sau te gândești să îți extinzi afacerea, atunci este momentul potrivit.

Horoscop joi, 28 aprilie
Horoscop saptamanl

Fecioară

S-ar putea să te confrunți cu un recul temporar în carieră, dar nu îți pierde speranța. Nu te înconjura de gânduri negative, mai degrabă păstrează-ți optimismul. S-ar putea să nu ai nicio speranță în acest moment, dar încearcă să găsești pozitivitate în tot ceea ce întâlnești.

Balanță

Acest horoscop săptămânal te sfătuiește să devii ceva mai flexibil și mai versatil. Lucrurile vor începe să se îmbunătățească dacă vei învăța să te adaptezi la schimbările dinamice. Pe parcursul acestei săptămâni, este foarte probabil să ai parte de schimbări de ultim moment în orice plan și rutina ta ar putea fi perturbată.

Scorpion

Ai grijă să nu te suprasoliciți. De asemenea, încearcă să nu ceri mai mult decât meriți. Când vine vorba de chestiuni legate de bani, încearcă să cheltui cu moderație.

Săgetător

Ești înconjurat de oameni care sunt binevoitori și care te iubesc cu adevărat. Este momentul să faci ceva măreț cu toată dragostea care abundă în jurul tău. Ești în căutarea păcii și a fericirii.

Capricorn

Trebuie să înveți să fii mai sincer cu tine însuți și să încetezi să mai simți că este de datoria ta să-i faci pe alții fericiți. Atunci când lucrurile merg prost, fă un pas înapoi dacă obișnuiești să iei vina asupra ta. La sfârșitul zilei, suntem cu toții responsabili pentru viețile noastre și pentru stările noastre mentale.

Vărsător

Potrivit astrelor, o veche poveste de dragoste sau o atracție ar putea fi, de asemenea, reaprinsă în această săptămână. Nu te grăbi şi nu te arunca cu capul înainte, ci acordă-ţi timp de gândire!

Pești

La începutul săptămânii, vei fi mai dispus să petreci timp cu familia ta. Devotamentul și dragostea ta pentru rude vor crește. Spre sfârșitul perioadei menționate, vei putea să îți crești afacerea. Vei obține un profit bun.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...