Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Fecioarele se gândesc doar la bani. La ce trebuie să fie atenţi Săgetătorii

Iancu Andreea, Radu Oprișan 25.04.2021, 11:55
Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Fecioarele se gândesc doar la bani. La ce trebuie să fie atenţi Săgetătorii

O nouă săptămână aduce vești importante din partea astrelor, mulți dintre nativi fiind concentrați pe sfera financiară în cadrul noului horoscop săptămânal pentru 26 aprilie – 2 mai 2021. Astfel, printre zodiile care încep să se preocupe de bani se numără și Fecioarele, dar și alți nativi. Astrologii recomandă însă prudență când vine vorba de cheltuieli, dar și de unele colaborări.

Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Ce spun astrele

Surprize importante au loc în următoarele zile, după ce astrologii au anunțat ce vești aduc astrele la horoscopul săptămânal din perioada 26 aprilie – 2 mai 2021. Mulți dintre nativi se confruntă cu gânduri legate de finanțe, o parte dintre zodii fiind nevoite să acorde o atenție sporită banilor pe care aleg să îi cheltuie sau nu. Camelia Pătrăşcanu a prezentat la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Vești bune pentru o parte dintre nativii zodiacului
Vești bune pentru o parte dintre nativii zodiacului

Berbec

Începutul de săptămână este unul favorabil relaționării, având loc numeroase întâlniri și negocieri. Ulterior, în zilele de marți și miercuri, nativii au parte de unele tensiuni, cheltuieli și planuri în sfera banilor. Deși vor avea sume importante de bani pe mână, Berbecii nu vor rămâne cu mare lucru la final. Finalul de săptămână ar putea să îi găsească pe nativi fără bani și cu o mulțime de probleme și drumuri de făcut.

Taur

Zodia Taur este concentrată în această perioadă pe sine. Dorințele lor se află pe primul loc, mai cu seamă că multe dintre planete se află în semnul lor. Deși săptămâna începe bine, următoarele zile pot fi marcate de unele certuri în familie sau cu cei apropiați. Acești nativi ar face bine să își ajusteze atitudinea pentru a nu intra în conflicte. De asemenea, Taurii trebubie să acorde mai multă atenție banilor și stării de sănătate.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au parte de un început de săptămână bun. Aceștia sunt creativi, au numeroase idei și ar face bine să nu se epuizeze inutil, având grijă să facă pauze mai dese și să se odihnească. De asemenea, această săptămână este importantă pentru moralul Gemenilor, nativii încărcându-se în urma complimentelor primite, motiv pentru care vor alege să petreacă timpul în preajma persoanelor care le sunt dragi. Finalul de săptămână va fi prielnic pentru reconectare și reîncărcarea bateriilor.

Rac

Săptămâna care urmează este un prilej bun pentru Raci pentru a rezolva unele lucruri pe care și le-au propus. Nativii vor face tot posibilul să gestioneze toate evenimentele apărute în următoarele zile. Luna plină aduce însă tensiuni în casă, în special marți și miercuri, mai ales în relația de cuplu. Chiar dacă aceștia au multe de oferit, nu toată lumea răspunde la acțiunile lor. Racii vor încheia săptămâna pe drumuri, având de rezolvat unele chestiuni care îi macină.

Leu

Și Leii au parte de drumuri la început de săptămână, având de participat la tot felul de ședințe și negocieri. De asemenea, zilele de marți și miercuri sunt marcate de propriul interes, nativii devenind destul de autoritari chiar și cu membrii familiei. Totuși, către finalul săptămânii, starea de spirit a Leilor se îmbunătățește, nativii devenind mai optimiști.

Fecioară

Fecioarele se gândesc la bani, astfel că există mai multe discuții și acorduri în cazul unor încasări de sume. În zilele de marți și miercuri se pare că se acumulează tensiuni, fiind vorba despre unele discuții sau acte oficiale. Chiar dacă există argumente solide, vor exista și certuri cu alte persoane. De asemenea, Fecioarele ar putea călătorii în aceste zile.

Horoscop săptămânal 26 aprilie - 2 mai 2021
Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021

Nativii au parte de o săptămână tumultoasă

Balanță

Nativii ar putea avea parte de multă inspirație la începutul acestei săptămâni, participând la întâlniri importante. Tactul lor îi va ajuta să rezolve multe lucruri. Atenție însă la finanțe în zilele de marți și miercuri. Se pare că unele cheltuieli nesăbuite au lăsat economiile fără bani. Ziua de vineri ar putea fi dată peste cap de unele evenimente care nu se sincronizează cu restul activităților nativilor. Duminica însă va fi petrecută alături de familie.

Scorpion

Debutul săptămânii nu este unul energic, însă forța nativilor ar putea reveni în zilele de marți și miercuri. O serie de informații noi ar putea să le dea de gândit Scorpionilor, nativii ținând cont de toate aspectele noi pe care le vor afla. Ziele de joi și vineri vor fi plăcute pentru că Scorpionii vor alege să își facă micile plăceri, cheltuind astfel sume importante de bani. De asemenea, ei nu vor uita nici de cei dragi lor.

Săgetător

Săptămâna începe cu multe întâlniri pentru Săgetători, care au planuri în ciuda faptului că nu se află într-o formă prea bună în zilele de marți și miercuri. Luna plină își arată efectele, nativii fiind nevoiți să acorde mai multă atenție sănătății. De asemenea, neglijențele din trecut ar putea fi plătite în această perioadă, după ce efortul acumulat se arată. Chiar dacă debutul săptămânii nu este unul favorabil, joi și vineri Săgetătorii recuperează, în timp ce duminică reușesc să se relaxeze.

Capricorn

Capricornii încep săptămâna în forță, având multă energie pentru a duce planurile la bun sfârșit. Aceștia vor bifa mai multe aspecte pe care și le-au propus. Cu toate acestea, ziua de miercuri este marcată de tensiuni sentimentale, iar eforturile de a-și exprima dragostea nu vor primi răspunsul așteptat. Grija va fi remarcată în zilele de vineri și de sâmbătă, iar oboseala se va resimți mai cu seamă duminică, după ce efectele eforturilor lor se vor vedea.

Vărsător

Unele rezolvări așteptate de mult timp își vor găsi soluția la începutul săptămânii. Astfel, lucrurile se vor așeza, în ciuda faptului că nativii vor resimți oboseala. Chiar dacă unii dintre Vărsători au trac, aceștia vor reuși să depășească impedimentele, acceptând și eșecurile. Sărbătorile vor fi petrecute însă în tihnă, după o perioadă destul de agitată.

Pești

Nativii zodiei Pești au parte de un început de săptămână bun, primind sprijin din partea oamenilor care contează. Luna plină aduce vești de la persoane îndepărtate, fiind amânate unele întâlniri sau activități. Întreaga săptămână este marcată de alergătură, însă duminică ziua este petrecută într-un mod plăcut. Săptămâna agitată, cu drumuri intense, ar putea să se încheie cu scoaterea unor sume de bani din buzunar.

Urmăriți Impact.ro și pe