Horoscop duminică, 25 aprilie. Nativii care întâmpină probleme de sănătate

Astrolog Roxana Lușneac 24.04.2021, 17:01
Horoscop duminică, 25 aprilie. Nativii care întâmpină probleme de sănătate

Horoscop duminică, 25 aprilie. Din cauza planetei Venus, nativii din Fecioară pot întâmpina probleme de sănătate. Gândirea pozitivă și tratamentul timpuriu vă poate feri de acest inconveniente. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și bej, iar numerele care aduc noroc sunt 3, 14, 27, 29, 30 și 32.

Horoscop duminică, 25 aprilie. Nativii din Berbec au nevoie de relaxare

Berbec

Sunt multe lucruri de care ești mândru, dar în același timp la fel de multe de care trebuie să te ocupi în viitor. I-ați astăzi un timp pentru relaxare în care nu te gândești la nimic legat de muncă.

Taur

Casa sufletului este cea atinsă astăzi, mai ales că simțiți cum anumite persoane din jur țin la voi și își doresc să fiți bine. Este un moment frumos de care trebuie să profitați.

Gemeni

Anumite aspecte trebuie lăsate așa cum sunt, dar pe de altă parte trebuie să vă înfruntați fricile pe care le aveți. Bazați-vă pe sprijinul persoanei iubite în tot ce faceți.

Horoscop duminica, 25 aprilie. Perioada buna de afaceri pentru nativii din Rac
Horoscop duminica, 25 aprilie. Perioada buna de afaceri pentru nativii din Rac

Horoscop duminică, 25 aprilie. Perioadă bună de afaceri pentru nativii din Rac

Rac

Activitățile în care sunteți implicați sunt pe placul vostru și cel mai bine vă cade faptul că oameniii dragi va caută prezența. Fie că vreți să vindeți ceva cât de curând sau să cumpărați, astrele va surâd.

Leu

Sectorul casei voastre și a bunurilor materiale  sunt în discuție, iar împreună cu persoană iubită puteți să vă faceți planuri de viitor și să luați decizii înțelepte.

Fecioară

Venus vă poate creea un disconfort în partea de jos a abdomenului sau va agită un pic mai mult decât e cazul pe anumite subiecte. Este important să gândiți pozitiv și să tratați din timp.

Horoscop duminică, 25 aprilie. Nativii din Balanță de pot baza pe ajutorul familiei

Balanță

Marele benefic Jupiter vă aduce optimism și chiar idei bune pentru a va organiza pe viitor. Prietenii și familia sunt cei care va susțin și pe ajutorul lor va puteți baza.

Scorpion

De unele lucruri vreți să vă detașați, tocmai pentru că nu va mai fac plăcere și poate ați ajuns într-un punct în care începeți să va doriți alte lucruri. Încercați să  va comunicați deschis sentimentele în față persoanei iubite.

Săgetator

Marte vă agită un pic și parcă vreți să lăsați în urmă un conflict sau o situația care nu va face plăcere. Partea bună este că ați văzut până acum pe cine va puteți baza și pe cine nu.

Horoscop duminică, 25 aprilie. Vărsătorii se pot confrunta cu dorul de cei dragi

Capricorn

Casa secretelor și a lucrurilor ascunse este scoasă astăzi la înaintare, ceea ce poate aduce o veste bună sau vă poate face să înțelegeți niște lucruri mai bine decât o făceați înainte.

Vărsător

Gândul vă stă la străinătate sau la depărtare și cumva abia așteptați să va întâlniți cu  cei dragi. Nu mai pierdeți timpul și organizați-vă cum trebuie pentru primirea lor, sau pregățiți-vă bagajele cum se cuvine.

Pești

Cariera este cea care nu vă lasă în acest moment să fiți liberi cum erați în trecut, sau unele treburi rămase restante vă tot stau în drum. Încercați să luați lucrurile așa cum vin și să va bucurați de o zi frumoasă alături de cei dragi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...