Horoscop săptămânal, 25-31 iulie. Zodia care are 7 zile perfecte

Ioana Bucur 23.07.2022, 15:20
Horoscop săptămânal, 25-31 iulie. Zodia care are 7 zile perfecte

Horoscop săptămânal, 25-31 iulie. A doua lună a verii se apropie de final, însă astrele au pregătit noi surprize pentru cele 12 semne ale zodiacului, unii nativi fiind mai norocoși decât alții. În timp ce unii vor avea parte de tensiuni în cuplu, alții se vor concentra mai mult pe latura financiară a vieții de zi cu zi, dar aceasta este zodia care va avea parte de șapte zile aproape perfecte.

Horoscop săptămânal, 25-31 iulie – Berbec

Nativivii Berbec s-ar putea să fie mai cheltuitori, potrivit horoscop săptămânal, 25-31 iulie 2022. Banii le vor ieși cu usurință din conturi, însă nu pentru ei, ci pentru persoanele dragi.

Sfârșitul lunii iulie este o perioadă bună și pentru o schimbare în viața sentimentală.

Taur

Taurii vor fi preocupați mai mult de tot ce ține de casă, de treburile gospodărești. Nu este exclus nici un proiect mai mare, poate o renovare.

Cei născuți în această zodie vor vrea să stea mai mult în preajma părinților.

Gemeni

Potrivit ego.ro, pentru Gemeni, este o perioadă ideală pentru luarea unor decizii importante. Ar putea afla anumite informații de care aveau mare nevoie, la care nu au avut acces până acum.

Își pot face prieteni noi și au șanse mari să plece într-o excursie neplănuită. Cu alte cuvinte, îi așteaptă șapte zile aproape perfecte!

Horoscop săptămânal, 25-31 iulie – Rac

„Preocuparea de bază a săptămânii este legată de zona financiară. Cauți variante de creștere a veniturilor și o idee ar fi să-ți valorifici talentele. Încearcă să-ți reorganizezi bugetul și cheltuielile astfel încât să ieși pe plus. Nu ezita să ceri chiar și o mărire de salariu”, precizează sursa citată.

Leu

Luna Nouă va aduce dorințe proaspete în sufletul nativilor Leu. Au ocazia să își schimbe viața în bine, vor avea parte de oportunități de dezvoltare în toate sectoarele vieții.

Fecioară

Trecutul revine în prim plan pentru nativii Fecioară. O problemă lăsată nerezolvată le va da bătăi de cap în zilele următoare.

Horoscop săptămânal, 25-31 iulie. Zodia care are 7 zile perfecte
Horoscop săptămânal, 25-31 iulie

Balanță

Balanțele simt nevoia de nou în viața lor. Vor vrea să cunoască persoane noi, vor ieși la întâlniri și nu vor refuza nicio invitație.

În cuplu s-ar putea să apară unele tensiuni și să se discute despre statutul relației.

Horoscop săptămânal, 25-31 iulie – Scorpion

Cu Luna Nouă în sectorul carierei, Scorpionii vor avea șanse mari de a avansa la locul de muncă.

În cuplu, săptămâna va începe cu unele tensiuni în cuplu. Nu trebuie să lase orgoliul să îi orbească.

Săgetător

„Mulți nativi vor dori să învețe lucruri noi, se vor înscrie la un curs sau pot cunoaște persoane care să le schimbe mentalitatea și să-i ajute să descopere spiritualitatea. Jupiter, guvernatorul tău, va retrograda în sectorul iubirii și s-ar putea să nu te simți pe deplin fericit în relația în care te afli și să vrei să faci unele schimbări”, arată aceeași sursă.

Capricorn

Capricornii se vor concentra mai mult pe partea financiară. Își analizează investițiile, planurile de afaceri, resursele, nu doar ale lor ci și ale partenerului sau partenerei.

Horoscop săptămânal, 25-31 iulie – Vărsător

Vărsătorii încep un nou capitol. Pot deschide o nouă etapă în cuplu, pot trece la următorul nivel sau poate își schimbă raportarea la modul în care interacționează cu partenerul.

Tot ei ar putea să își schimbe unele decizii luate și să revină asupra unor idei pe care le credeau bătute în cuie.

Pești

„Luna Nouă din Leu îți aduce noi începuturi la locul de muncă, fie că este vorba de noi sarcini, de un nou program sau chiar de un nou job. Este o perioadă bună să faci schimbări în stilul de viață și să găsești remedii și tratamente pentru a-ți rezolva problemele de sănătate.

În cuplu s-ar putea să apară unele nemulțumiri sentimentale și să nu te simți apreciat și iubit așa cum ți-ai dorit”, precizează astrologul ego.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe