Horoscopul zilei de vineri, 8 iulie 2022. Nativii Leu îşi pierd încrederea

Astrolog Roxana Lușneac 07.07.2022, 18:08
Horoscopul zilei de vineri, 8 iulie 2022. Nativii Leu îşi pierd încrederea

Horoscopul zilei de vineri, 8 iulie 2022 aduce surprize pentru toate zodiile. Din păcate, pentru nativii Leu nu se anunţă o zi extraordinară. Conform astrelor, aceştia îşi pierd încrederea.

Horoscopul zilei de vineri, 8 iulie 2022. Berbec

Astăzi este o zi în care trebuie să ai mai multă atenție la ceea ce simți și la emoțiile tale în situațiile în care ești pus, pentru că altfel toate acțiunile tale pot aduce un rezultat mai multe negativ, decât unul pozitiv. E un moment bun pentru a lucra la transformarea personală sau la vindecarea unui aspect din viața ta. Cifra 2 și culoarea indigo îți aduc noroc.

Taur

Astăzi este o zi în care trebuie să fii mai atent cu cine îți împărtășești secretele, de aceea nu ar strica să fii destul de preventiv sau chiar tăcut atunci când vine vorba de subiecte sensibile. Partenerul de viață este posibil să îți fie singurul prieten care știe să țină un secret şi care să îți aducă cu adevărat un confort mental. Folosește cifra 5 și culoarea albastru deschis pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale trezesc tot felul de sentimente și reacții în oamenii din jurul tău, iar asta poate ridica un semn de întrebare vizavi de loialitate a sau încrederea pe care poți să le-o acorzi. În partea a doua zilei trebuie să încerci să îți pui în ordine emoțiile și să folosești cifra 3 și culoarea portocaliu deschis pentru mai mult noroc.

Rac

Este posibil ca astăzi fie să primești diverse întrebări atunci când vine vorba de locul tău de muncă și de activitatea pe care o întreprinzi sau pur și simplu să simți o presiune în tot ceea ce ține de acest aspect. Încearcă să-ți iei ceva mai mult timp pentru tine, în care să reușești să te odihnești. Folosește cifra 6 și culoarea turcoaz pentru noroc.

Leu

Este foarte posibil să îți pierzi încrederea în anumite acțiuni pe care le întreprinzi în această perioadă, sau în anumiți oameni, anumite servicii. Încearcă să nu lași aceste blocaje să îți stea în drumul tău spre evoluție, spre a fi fericit, și dacă se poate, încearcă să faci o curățare energetică. Cifra 2 și culoarea bej îți aduc noroc.

Fecioară

Astăzi este un moment bun pentru a încerca să vindeci acele aspecte care au fost rănite de oamenii din jur. În sfârșit poți să zici că inima ta e la locul potrivit pentru că în sfârșit te simți pregătit să profiți de oportunități și să nu mai lași anumite blocaje să îți stea în drum. Folosește cifra 9 și culoarea Verde amendă pentru mai mult noroc.

Horoscopul zilei de vineri, 8 iulie 2022! Află ce îţi rezervă astrele
Horoscopul zilei de vineri, 8 iulie 2022! Află ce îţi rezervă astrele

Horoscopul zilei de vineri, 8 iulie 2022. Balanţă

Astăzi este o zi bună pentru a negocia tot felul de contracte sau înțelegeri pe care le ai în prezent. Atunci când vine vorba de viața ta sentimentală, e un moment bun pentru a încerca să îți iei ceva mai mult timp pentru tine, pentru că doar așa vei reuși să vezi ceea ce îți dorești cu adevărat. Cifra 4 și culoarea alb îți aduc noroc.

Scorpion

Există anumite responsabilități pe care ți le-ai asuma în acest moment, care nu te lasă să te bucuri de viață așa cum ar trebui. Încearcă să îți faci o listă cu ce trebuie să faci pentru a reuși să termini totul într-un timp record, că apoi să te poți bucura de un weekend liniștit. Folosește cifra 8 și culoarea Ocru pentru mai mult noroc.

Săgetător

Astăzi este o zi în care nu ar trebui să îți lași ego-ul să iasă mai mult în evidență decât partea rațională, mai ales atunci când anumite persoane din anturaj încearcă să caute discuții inutile. Este o zi bună pentru a discuta secrete sau pentru a încerca să rezolvi o problemă într-un mod discret. Cifra 8 și culoarea fucsia îți aduc noroc astăzi.

Capricorn

Vibrațiile actuale pot să te ajute să îți exprimi clar propriul adevăr în fața partenerului de viață sau a persoanelor cu care nu ai fost foarte deschis în ultima perioadă de timp. E un moment bun pentru a găsi echilibrul, pentru a socializa, și pentru a folosi cifra 5 şi culoarea verde deschis pentru mai mult noroc.

Vărsător

Astăzi ar fi foarte indicat să încerci să nu îți dai cu părerea acolo unde subiectele nu te implică într-un mod direct. Încearcă să eviți să critici prieteni sau membrii ai membrii familiei tale, pentru a evita conflictele. E un moment bun pentru a face un plan și o strategie de viitor, iar cifra 4 și culoarea roșu deschis îți aduc noroc.

Peşti

Astăzi este o zi bună pentru a face terapie sau pentru a încerca să practici totul felul de modalități care să te ajute să te relaxezi. Luna este cea care în partea a doua zilei te va ajuta să regăsești sentimentul de pace și liniște prin meditație, rugăciune, socializare. Cifra patru și culoarea albastru deschis îți aduce noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...