Horoscop săptămâna 10-16 octombrie. Perioadă tensionantă, conflicte și certuri. Vești proaste pentru mai multe zodii

Ioana Bucur 09.10.2022, 08:53
Horoscop săptămâna 10-16 octombrie. Perioadă tensionantă, conflicte și certuri. Vești proaste pentru mai multe zodii

Cu Mercur în Balanță, urmează câteva zile în care unele zodii vor reuși să deschidă canale de comunicare pe care le credeau închise pentru totdeauna, ducând la rezolvarea unor probleme mai vechi, însă nu va fi valabil pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Potrivit horoscop săptămâna 10-16 octombrie, mulți nativi vor trece printr-o perioadă tensionată, conflicte și certuri.

Horoscop săptămâna 10-16 octombrie – Berbec

Cu Mercur revenit în sectorul relațiilor lor, nativii Berbec vor reuși să își deschidă sufletul în fața partenerului sau partenerei de viață și vor comunica mai bine și cu șefii și colegii de la locul de muncă. Mare grijă la mesajele primite sau de vorbele altora.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea o săptămână ce le va aduce claritate la locul de muncă. Ar putea lua unele decizii legate de starea de sănătate sau ar putea începe un tratament pentru o afecțiune cu care se confruntă de mai mult timp.

Gemeni

Și Gemenii vor face progrese în relația de cuplu, în ciuda faptului că Mercur în opoziție cu Jupiter va aduce și unele conflicte.

Rac

„Revenirea lui Mercur în Balanță te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia și să te împaci cu o rudă cu care ai fost în conflict. De asemenea, poți rezolva situații ce țin de actele unei locuințe sau bun imobiliar. Careul dintre Marte și Neptun îți poate aduce confuzie, lipsă de concentrare și atenție, oboseală, dar și senzația că ești mințit. S-ar putea să ai de a face cu o situație din trecut peste care credeai că ai trecut și nu este exclus să afli unele secrete sau să descoperi că ești vorbit pe la spate”, a dezvăluit astrologul Mădălina Manole, pentru Ego.ro.

Horoscop săptămâna 10-16 octombrie – Leu

Potrivit horoscop săptămâna 10-16 octombrie, nativii Leu vor avea parte de numeroase certuri și conflicte cu cei din jur. Este posibil să aibă eșecuri și pe plan profesional.

Fecioară

Fecioarele își vor face ordine în sectorul banilor. Își pot redresa situația financiară și vor găsi soluții pentru a-și crește veniturile.

Horoscop săptămâna 10-16 octombrie. Perioadă tensionantă, conflicte și certuri. Vești proaste pentru mai multe zodii
Horoscop săptămâna 10-16 octombrie

Balanță

„Mercur se reîntoarce în zodia ta și acest aspect te ajută să fii rațional, lucid, să iei decizii înțelepte și să fii mai deschis către socializare. Pe de altă parte, Marte formează un careu cu Neptun, aspect care poate aduce neplăceri la locul de muncă. Săptămâna aceasta te vei concentra mai greu pe ceea ce ai de făcut și s-ar putea să primești niște vești sau sarcini care să nu-ți fie pe plac. În unele cazuri poate fi vorba și de o problemă de sănătate. Profită de weekend pentru a-ți consolida o poveste de iubire și nu te teme să faci un angajament pe termen lung în cuplu”, a mai spus astrologul, pentru sursa citată.

Scorpion

Pentru Scorpioni, următoarele șapte zile vor aduce claritate. Vor descoperi minciuni, trădări, vor afla secrete și își vor da seama ce atașamente toxice și traume emoționale poartă în suflet.

Horoscop săptămâna 10-16 octombrie – Săgetător

Armonie în relațiile cu prietenii pentru nativii Săgetător. Vor fi dornici să iasă în lume, să socializeze și să cunoască persoane noi. Trebuie să țină cont că Marte este în sectorul relațiilor lor și poate duce și la o ruptură în relație.

Capricorn

Capricornii vor avea de luat o decizie importantă în carieră. Pe de altă parte, careul dintre Marte și Neptun poate accentua niște probleme de sănătate și poate aduce multe confuzii și neînțelegeri.

Vărsător

„Cu Mercur în Balanță vei vedea mai clar o situație cu care te-ai confruntat și poți să-ți schimbi perspectiva asupra unui context care te-a agitat până acum. Este un tranzit bun pentru studii și călătorii. Pe de altă parte, careul dintre Marte și Neptun îți poate aduce tentații financiare, așa că ai grijă la cum îți cheltuiești banii. Poți fi ușor păcălit de oferte și ar trebui să eviți speculațiile financiare. Dacă îți place de o persoană, nu încerca să o impresionezi cu ajutorul portofelului. Unii nativi pot scoate bani din buzunar pentru plăcerile personale sau pentru mofturile celor dragi”, a precizat astrologul.

Horoscop săptămâna 10-16 octombrie – Pești

Și Peștii vor găsi rezolvarea problemelor financiare cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Și în relația de cuplu vor face progrese, reușind să rezolve o serie de confuzii și neînțelegeri. Cu toate astea, careul din Marte și Neptun le poate aduce noi probleme în familie, în special cu părinții.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...