Horoscop rune pentru săptămâna 8-14 august. Leii sunt protejați de Divinitate

Stan Filon 07.08.2022, 09:26
Horoscop rune pentru săptămâna 8-14 august. Leii sunt protejați de Divinitate

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a adus horoscopul cu rune valabil pentru săptămâna 8-14 august. Astfel, am aflat că sunt unele zodii care trebuie să fie foarte atente ce vor face săptămâna aceasta, deoarece viitorul lor depinde de asta. Au de luat decizii serioase și nu trebuie să se grăbească. Alte zodii au probleme acasă, însă sunt și nativi care parcă sunt protejați de Divinitate.

Horoscop rune pentru săptămâna 8-14 august

Berbec

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului merg pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie foarte prudenți în săptămâna care urmează.

Taur

Acești nativi vor susține o mică bătălie în săptămâna următoare. Nu trebuie să fie îngrijorați, pentru că vor câștiga în mod sigur.

Horoscop rune pentru saptamana 8-14 august
Horoscop rune pentru saptamana 8-14 august

Gemeni

Gemenii vor da lovitura în săptămâna 8-14 august și se va produce un salt rapid calitativ în existența lor.

Rac

Racilor li se arată simbolul dragostei, spune horoscopul cu rune. Săptămâna care urmează poate aduce ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională, fericire.

Leu

Divinitatea parcă ridică un zid de protecție în jurul Leilor. Vor fi în siguranță, protejați de forțele malefice care îi înconjoară în Univers.

Fecioară

Fecioarele au o săptămână în care vor primi mesaje intense de la Univers. Fiți pregătiți să le recepționați.

Balanţă

Balanțele trebuie să facă eforturi considerabile pentru a putea să-și consolideze poziția în familie, în societate și la serviciu. În final, vor triumfa.

Scorpion

Scorpionii trebuie să-și mobilizeze toate forțele și să se pregătească să susțină o confruntare destul de dură, pe care o vor câștiga însă, dacă rămân calmi.

Săgetător

La Săgetători apare simbolul necunoscutului, o săptămână în care persoana lor e învăluită într-o aură de mister. Ei sunt greu de decodificat, așadar și de înțeles.

Capricorn

Capriconii au parte de schimbări majore. Unele sunt bune, altele nu sunt tocmai bine-venite.

Vărsător

Vărsătorii primesc vești bune. În plus, s-ar putea să primiți un cadou-surpriză sau o sumă importantă de bani de la un cunoscut de la care nu vă așteptați.

Peşti

Câștigurile vin toate părțiele, spre Pești, aduse de Vunjo. Sunteți niște învingători, cel puțin săptămâna aceasta, așa că profitați la maximum.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...