Horoscop sâmbătă, 14 august. O zodie are mari şanse să câştige o sumă uriaşă de bani

Astrolog Roxana Lușneac 13.08.2021, 17:52
Horoscop sâmbătă, 14 august. O zodie are mari şanse să câştige o sumă uriaşă de bani

Horoscop sâmbătă, 14 august. O zodie are mari şanse să câştige o sumă uriaşă de bani. Culorile norocoase sunt albastrul deschis și negru, iar numerele ce aduc noroc sunt 2, 12, 14, 32, 34 și 35.

Horoscop sâmbătă, 14 august. O zodie are șansa de a câștiga bani în plus

Berbec

Încrederea în propria persoană crește datorită aspectelor astrale, iar gândurile pozitive și energia lor îți umplu inima și sufletul. Folosește aceste vești bune pentru a crea lucruri de valoare, pentru a face achiziții importante de care te vei bucura mult timp.

Taur

Acest weekend începe cu aspecte pozitive din partea astrelor. O oportunitate de a câștiga bani în plus poate fi pusă în discuție. Din punct de vedere a relației de cuplu, stresul începe să se diminueze și reușiți să vă bucurați mai mult de momente frumoase.

Horoscop sambata, 14 august. O zodie are mari sanse sa castige o suma uriasa de bani
Simboluri ale zodiilor

Horoscop sâmbătă, 14 august. O zodie are inspirație

Gemeni

Dacă aveți un examen plănuit astăzi, astrele vă susțin în orice gen de competiție și vă aduc noroc. Aptitudinile practice sunt cele care vă pot scoate din orice problemă. Pentru acei nativi care vor să facă o schimbare în afacerea lor sau a modului cum rezolva problemele la serviciu, acum pot avea inspirația necesară.

Rac

Gândul vă poate sta la afaceri astăzi și fie căutați un partener de încredere, fie vă faceți un plan de organizare din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, familia din partea partenerului vostru poate avea nevoie cumva de ajutorul vostru.

Horoscop sâmbătă, 14 august. O zodie trebuie să își amintească ce îi aduce fericire

Leu

Dacă ai primit niște vești mixte în ultima perioadă de timp, astăzi poți să decizi să nu le mai lași să te influențeze, cel puțin pe cele negative. Amintește-ți de pasiunile și de lucrurile care te fac fericit și ia fiecare zi la timpul ei.

Fecioară

Fericirea din acest moment vine prin lucrurile practice, se poate numi chiar un pic materialistă, dar e OK pentru că e o satisfacție sau un lux pe care ți-l permiți după atâta muncă. Nu te simți vinovat pentru acest lucru.

Horoscop sâmbătă, 14 august. O zodie trebuie să-și întărească imunitatea

Balanță

Sănătatea poate să arate anumite semne de sensibilitate, de aceea trebuie să ai un pic mai multă grijă de tine. Examenele medicale sau cheltuielile neașteptate pot fi inevitabile. Nu te descuraja și întărește-ți imunitatea.

Scorpion

Venus e în casă a 12-a, ceea ce înseamnă că poate fi destul de dificil pentru tine în această perioadă să-i ții pe toți cei apropiați împreună, iar o problema destul de mare poate apărea în cercul social. Încearcă să nu mai pui la suflet tot și să înveți să te gândești mai mult la tine.

Horoscop sâmbătă, 14 august. O zodie trebuie să profite de moment

Săgetător

Venus tranzitează pentru voi casa carierei, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de anumite oportunități și chiar puteți spera la o avansare. Tranzitele actuale vă sunt favorabile și trebuie să profitați de moment pentru a lua niște decizii importante.

Capricorn

Încearcă să te abții în a critica oamenii din jur, iar scoaterea propriului ego în evidență nu te va ajută, mai ales în relațiile cu superiorii, dar nici în cea cu partenerul de viață. Încearcă să-ți duci la îndeplinire planurile pe care ți le-ai făcut de dimineață în liniște și armonie.

Horoscop sâmbătă, 14 august. O zodie poate fi invadată de trăiri din trecut

Vărsător

Casa a 8-a este activată în acest moment, ceea ce înseamnă că toate emoțiile și trăirile din trecut vă pot invada cumva prezentul. Încercați să judecați totul rațional, chiar dacă într-o prima fază nu știți exact cum să manageriați situația.

Pești

Aspectul actual vă poate face să treceți prin niște situații mai sensibile legate de casă, de parteneriat sau chiar de unele relații de prietenie. Atunci când nu puteți schimba modul cum anumiți oameni acționează, nu puteți decât să vă ajustați voi așteptările. Vezi AICI care dintre zodii nu se înțeleg deloc!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...