Horoscop rune pentru săptămâna 2-8 august 2021. Capricornii trec prin schimbări importante

Iancu Andreea 01.08.2021, 23:26
Horoscop rune pentru săptămâna 2-8 august 2021. Capricornii trec prin schimbări importante

Se anunță vești importante pentru mai mulți nativi din horoscop, după ce runele au dezvăluit ce urmează să se întâmple în săptămâna 2 – 8 august 2021. Zilele acestea se vor remarca schimbări în viața mai multor zodii, potrivit specialistului Mihai Voropchievici, care a vorbit despre toate aceste noutăți în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Horoscop rune, săptămâna 2 – 8 august 2021

Berbec

Săptămâna ce urmează este una a schimbărilor în ceea ce privește nativul Berbec, care este foarte aproape de posibilitatea de a se muta din casă sau de la locul de muncă. În funcție de dorințele sale, Berbecul va acționa într-un mod interesant.

Taur

Taurul va avea parte de vești bune la horoscopul runelor din săptămâna ce urmează. Fie că vorbim despre noutăți, un cadou-surpriză sau de o sumă importantă de bani, Taurii se vor bucura de zile frumoase.

Gemeni

Nativii din Gemeni ar trebui să țină cont de unele aspecte și să nu mai fie la fel de puși pe ceartă. De asemenea, este important să lase lucrurile să decurgă normal, având răbdare, fără a forța mâna norocului cu dorința de a avea totul în momentul actual.

Rac

Nativii din zodia Rac se află într-un moment de consolidare a locului în viață. După o perioadă în care a așteptat să vadă cum se așază lucrurile, acum este gata să se afirme. Rolul său din cadrul căminului, la locul de muncă sau în societate se va remarca în curând.

Leu

Leii se află într-o postură extrem de periculoasă. Nativii trebuie să acorde o deosebită atenție modului în care se manifestă față de cei din jur, dar și hotărârilor pe care le iau. Unele ar putea să îi provoace unele neplăceri.

Fecioară

Fecioarele se pregătesc de vacanța mult așteptată. În ciuda faptului că sunt pregătite să se bucure de timpul liber, este posibil ca nativii să revină acasă după câteva zile, din pricina banilor. Concediile pot fi uneori mult prea costisitoare.

Horoscop rune pentru săptămâna 2 - 8 august 2021
Horoscop rune pentru săptămâna 2 – 8 august 2021

Ce vești anunță runele în zilele următoare

Balanță

Belșugul caracterizează această săptămână în ceea ce privește nativii din Balanță. Aceștia își vor vedea visul cu ochii în zilele ce urmează.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de două atenționări. Prima îi sfătuiește să se relaxeze și să lase deoparte agitația, în timp ce cealaltă îi îndeamnă să renunțe la gândurile negre față de o persoană dragă. Este posibil ca totul să fie doar în mintea lor.

Săgetător

Acest nativ trece printr-o perioadă în care mesajele, scrisorile și e-mailurile sunt la ordinea zilei. Cu ajutorul propriului telefon vor reuși totuși să facă față acestei săptămâni.

Capricorn

Capricornii ar face bine și ar rămâne acasă, în așteptarea unei schimbări importante, care urmează să aibă loc cât de curând. Tot ceea ce au de făcut este să fie pregătiți pentru ea.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător ar putea afla un adevăr important, care îi va afecta pe viață. Totodată, vestea ar putea să le schimbe considerabil traiectoria în viitor.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt nemulțumiți de faptul că au rămas fără bani după vacanță. Acești nativi pot porni discuții aprinse cu toată lumea, așadar astrele îndeamnă la calm.

Urmăriți Impact.ro și pe