Horoscop luni, 2 august. Nativii aceştia câştigă bani şi putere în prima zi a săptămânii

Astrolog Roxana Lușneac 01.08.2021, 17:04
Horoscop luni, 2 august. Nativii aceştia câştigă bani şi putere în prima zi a săptămânii

Horoscop luni, 2 august. Nativii zodiei Leu pot cunoaște un beneficiu uriaș al astrelor în această zi. Câștigurile de ordin material dar și ale puterii par să îți surâdă astfel, datorită lui Marte. Numerele norocoase sunt 6, 9, 19, 27, 35 și 39, iar culorile ce aduc noroc sunt albastru alb și argintiu.

Horoscop luni, 2 august. Reveredere cu vechii prieteni

Berbec

Astăzi poți întâlni persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, iar asta te bucură pentru că acestea aduc idei noi și te ajută să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Poate că este momentul să evoluezi într-o altă direcție sau să iei niște decizii vizavi de ceea ce faci acum.

Taur

Marte te ajută să pui multă energie în planurile actuale, iar Jupiter activează casa carierei, ceea ce înseamnă că dacă ai impresia că le poți face pe toate în ceea ce ține de muncă ta, s-ar putea să ai foarte multă dreptate.

Gemeni

Încearcă să nu arunci sau să lași la o parte lucrurile pentru care ai muncit până acum, ci să găsești o modalitate să le introduci în noile tale alegeri, în noile tale idei pentru viitor. Rămâi pe drumul tău, în echilibru.

Horoscop luni, 2 august. Oamenii din jur de vor ajuta la proiectele tale importante

Rac

Astăzi este o zi pentru a te ocupă de diverse treburi de care nu prea ai avut chef  sau timp până acum. Casa comunicării te ajută să-ți atragi în jur oamenii de care ai nevoie să te ajute pentru a evolua în anumite proiecte.

Leu

Astăzi poți să te gândești mai bine la aspectul financiar și la anumite câștiguri pe care vrei să le obții, iar Marte te ajută să intri în contact ușor cu  susținerea de care ai nevoie în proiectele tale. Tu nu vrei să câștigi doar bani, ci și putere.

Fecioară

Casa inspirației și  cea a carierei  te poate face astăzi să îți tot asumi treburi și responsabilități în viață ta. Trebuie însă să fii atent că odată ce începi să faci acest lucru,  să renunți la acele lucruri care te solicită inutil sau care îți consumă energia fără a aduce câștiguri mari.

horoscop luni 2 august
Horoscop luni, 2 august. Noi proiecte isi fac aparitia la orizont

Horoscop luni, 2 august. Noi proiecte își fac apariția la orizont

Balanță

Săptămâna începe bine, mai ales că începi să nu îți mai subestimezi talentele și potențialul și să mergi spre ceea ce simți că meriți. Creativitatea te ajută să găsești noi surse de câștig sau de satisfacții personale.

Scorpion

O nouă săptămâna începe, un nou plan sau proiect poate să se nască. Astăzi este o zi bună pentru începuturi, pentru întâlniri și pentru discuții productive. Important este să ai o echipa care este pe aceeași lungime de unde că și tine.

Săgetător

Nu mai încerca să judeci tot timpul situațiile din prisma a cum ai face tu sau cum ai crede că e corect, pentru că ceilalți oameni judecă din prisma lor și a experiențelor lor de viață. Nu ați fost niciunul în locul altuia, așa că nu aveți de unde să știți cum e corect, ci doar cum e bine pentru propria persoană.

Horoscop luni, 2 august. Saturn prevestește cheltuieli neașteptate

Capricorn

Saturn în casa banilor te poate ține un pic pe loc și parcă nu te lasă să avansezi așa cum ți-ai dori. Unele cheltuieli pot apărea din senin și poate că ar trebui să iei o pauză și să analizezi totul încă odată.

Vărsător

Chiar dacă mai ai treburi restante legate de serviciu, încearcă să faci doar lucrurile care îți fac plăcere și te motivează să progresezi tu personal. Tot astăzi este o zi bună pentru a-ți folosi sursele financiare și pentru a investi în ceva ce ar putea să-ți aducă beneficii.

Pești

Jupiter în casa dorințelor tale și a conexiunii cu divinitate îți poate aduce ajutor, intuiție și sutinere în ceea ce vrei să realizezi.  Acest aspect te încurajează și să îți iei noi responsabilități.