Horoscop rune Mihai Voropchievici săptămâna 5-11 octombrie. Leii sunt privilegiații, Capricornii arată cine sunt

Iancu Andreea 04.10.2020, 12:04
Horoscop rune Mihai Voropchievici săptămâna 5-11 octombrie. Leii sunt privilegiații, Capricornii arată cine sunt

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, în cadrul emisiunii de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 5-11 octombrie 2020. Astfel, aflăm că nativii din zodia Leu vor avea parte de privilegii, în timp ce Capricornii își arată adevărata față.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Berbec

Berbecii urmează să pornească într-o călătorie în săptămâna ce urmează. Astfel, nativii se pot pregăti deja, făcând bagajul pentru câteva zile.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Taur

Runele aduc protecție divină pentru nativii din Taur. În următoarele zile, aceștia se vor afla sub o protecție neașteptată împotriva forțelor nevăzute sau văzute. De asemenea, ei se vor ține departe inclusiv de răutățile semenilor lor.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Gemeni

Gemenii sunt caracterizați de o stare conflictuală. Aceștia vor face orice pentru a provoca o bătaie, o ceartă. Totuși, e de reținut faptul că nu vor avea succes, iar bătăliile se vor încheia în defavoarea nativilor.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Rac

Mai multă relaxare și grijă pentru propria persoană ar trebui să îi preocupe pe Raci. Deși o persoană dragă se plânge de starea sa de sănătate, nu te lăsa prins în poveste pentru că este departe de a fi adevărată.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Leu

Leii se bucură de succes în plan financiar. Săptămâna ce urmează se anunță una plină de cadouri și sume importante de bani. Așadar, nativii se pot considera norocoși când vine vorba de bani.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Fecioară

Misterul și gândurile lăuntrice le caracterizează pe Fecioare în săptămâna următoare. Deși nimeni nu cunoaște originea acestor gânduri, Fecioarele vor reuși să rezolve totul în secret.

Horoscop rune Mihai Voropchievici săptămâna 5-11 octombrie
Horoscop rune Mihai Voropchievici săptămâna 5-11 octombrie

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Balanță

Nativii din Balanță se confruntă cu multe nemulțumiri, în special în sfera profesională. Aceștia și-ar dori să schimbe locul de muncă. De asemenea, chiar și schimbarea locuinței ar putea fi parte a planurilor mărețe pe care le are în gând nativul. Totuși, Balanța va aștepta momentul potrivit pentru toate acestea.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Scorpion

Problemele îl macină pe Scorpion, care încearcă să găsească o rezolvare. Deși pare dificil de gestionat această situație, încearcă să schimbi abordarea și vei descoperi că lucrurile încep să se rezolve.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Săgetător

Săgetătorii comunică extrem de mult în următoarea săptămână. Cu această ocazie vor primi un mesaj secret, neașteptat. Informațiile curg în următoarele zile pentru Săgetător.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Capricorn

Nativii din Capricorn urmează să se mobilizeze în zilele ce urmează. Iar acest lucru se datorează faptului că nu și-au expus poziția în niciun cadru important al vieții lor, fie că e vorba de familie, locul de muncă sau cercul de prieteni.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Vărsător

Vărsătorii vor trebui să își găsească izvorul de răbdare din interior pentru a face față săptămânii ce urmează. Astfel, nativii vor putea face față provocărilor.

Horoscop rune, săptămâna 5-11 octombrie – Zodia Pești

Săptămâna următoare este minunată pentru rezolvarea unor probleme intens discutate în cadrul familial. Până la urmă, părerile apropiaților au contat și au fost de ajutor.

Urmăriți Impact.ro și pe