Horoscopul iubirii, prezentat de Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Luna septembrie e plină de surprize pentru Tauri

Elena Avramescu 07.09.2020, 13:53
Horoscopul iubirii, prezentat de Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Luna septembrie e plină de surprize pentru Tauri

Sâmbătă seara, în decursul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au spus unde găsesc zodiile dragostea în această toamnă, care dintre ele vor avea ghinion și care vor avea noroc în dragoste, potrivit antena3.ro.

Horoscopul iubirii, prezentat de Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru

Horoscop BERBEC

Berbecii găsesc dragostea în familie, lângă cei dragi, astfel că își fac timp pentru a sta cât mai mult acasă. O să apară un mic stres la un moment dat, însă vor trece peste cu brio.

Horoscop TAU

O persoană specială o să apară în viața taurilor, care o să le schimbe radical viața. Sunt planuri mari de viitor cu aceasta nouă persoană, poate chiar de căsătorie.

Horoscop GEMENI

Se anunță armonie și mult calm în viața sentimentală a gemenilor. Este momentul prielnic pentru a se discuta de planurile de viitor, fiindcă sunt șanse mari să se întâmple, chiar mai devreme decât era așteptat.

Horoscopul iubirii, prezentat de Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru
Horoscopul iubirii pentru luna septembrie

Horoscop RAC

Unele lucruri par să nu mai funcționeze în relația de cuplu, însă se pot rezolva cu răbdare și mult calm. Este esențial să fie controlat temperamentul pentru a nu degenera lucrurile.

Horoscop LEU

Dispoziția bună a leilor va da roade, fiindcă va duce lucrurile într-o pantă bună în relație, astfel că va fi posibilă o mai bună apropiere în cuplu. Iar cei care sunt singuri vor da peste persoana mult așteptată.

Horoscop FECIOARĂ

Persoana iubită va acorda, în sfârșit, atenția mult solicitată, astfel că va fi armonie și voie bună în următoarea perioadă. Racii pot să primească chiar cadoul mult visat.

Horoscop BALANŢĂ

Influențele pozitive ale stelelor vor da șansa de a corecta orice greșeala comisă până acum dar și ocazia de a îmbunătăți relația de cuplu. Iar pentru cei singuri, este posibil ca o persoană nouă să intre în viața voastră.

Horoscop SCORPION

Vor fi câteva turbulențe în viața sentimentală a scorpionilor, așa că mare grijă. O să fie câteva probleme ce nu vor putea fi controlate decât mai târziu, astfel că relaxarea este primordială, pentru a nu degenera lucrurile.

Horoscop SĂGETĂTOR

Săgetătorii își vor asuma noi sarcini în această lună, iar asta este posibil să le afecteze viața sentimentală, fiindcă timpul acordat persoanei iubite va fi diminuat. Trebuie găsită o balanță pentru a mulțumi pe toată lumea.

Horoscop CAPRICORN

Din cauza unor cuvinte spuse în mod greșit, pot să apară probleme în viața de cuplu, chiar dacă intenția era cu totul alta. Niște scuze ar fi binevenite, pentru ca lucrurile să nu escaladeze.

Horoscop VĂRSĂTOR

Trebuie muncit mai mult în relație, fiindcă lucrurile încep să se degradeze. Stresul acumulat până acum începe să se vadă.

Horoscop PEŞTI

Este o săptămână așa cum nu se putea mai bună pentru pești, care au noroc mai ales în dragoste. Nimic nu le poate schimba buna dispoziție.

Urmăriți Impact.ro și pe