Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. Taurii vor trece prin schimbări importante

Badea Violeta, Ozana Mazilu 25.07.2021, 08:19
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. Taurii vor trece prin schimbări importante

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. Specialistul vine cu principalele previziuni astrale pentru pentru nativii zodiacului. Perioada următoare se anunță una extrem de importantă. Vești bune pentru nativi! Astrele pregătesc schimbări pentru tauri!

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021

Mihai Voropchievici, specialist în astrologie și numerologie, prezintă principalele previziuni astrale, care au la bază horoscopul runelor.

Săptămâna 26 iulie – 1 august aduce vești importante pentru nativii zodiacului! Unii se bucură de o perioadă excelentă pe plan profesional, iar Taurii trec printr-o serie de schimbări. Iată horoscopul 26 iulie – 1 august 2021, realizat de Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Taurii vor trece prin schimbari importante
Taurii vor trece prin schimbari importante

Berbec

Berbecii vor avea parte de o săptămâna dificilă! Aceștia sunt sfătuiți să nu acționeze impulsiv, să privească lucrurile cu calm și liniște, deoarece vor trece printr-o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional.

Vacanța mult dorită este departe, iar acest lucru îi nemulțumește cumplit. Mai sunt multe proiecte de finalizat și indicat ar fi să să se concentreze și să se liniștească.

Taur

Nativii zodiei Taur încep săptămâna cu schimbări importante în existența sa. Acesta este pe cale să-și schimbe locul de muncă sau funcția pe care o ocupă în prezent. Sunt anunțate mai multe noutăți, dar toate sunt benefice pentru ei. În plus, nativii vor căuta să plece într-o vacanță, iar acolo vor întâlni pe cineva care le va schimba viața.

Gemeni

Nativii Gemeni au parte de foarte multe surprize din parte persoanelor apropiate. Vor petrece foarte mult timp cu membrii familiei sau cu prieteni de încredere. Gemenii vor încerca să se deschidă mai mult în fața oamenilor dragi.

Rac

Nativii acestui semn zodiacal sunt preocupați de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Vor merge să o viziteze și să-i ofere ajutor. În această săptămână, racii se regăsesc pe lista celor mai empatice zodii.

Leu

Leii au parte de o săptămână foarte bună pe plan financiar! Ei își vor permite să își facă toate poftele, fiind într-o perioadă în care au avut parte de câștiguri substanțiale. Belșug, distracție și voie bună se anunță pentru ei în aceste zile.

Fecioară

Fecioarele traversează o perioadă extrem de aglomerată, iar cei din jur sunt nemulțumiți pentru că nu se mai pot bucura de atenția acestor nativi. În săptămâna 26 iulie – 1 august 2021, nativii sunt sfătuiți să-și păstreze calmul pentru a nu se isca vreun conflict.

Balanță

Nativii Balanță se pregătesc să încheie un capitol din viața lor. Aceștia au nevoie de o schimbare, fiindcă nimic nu i-a mai făcut fericiți în ultima perioadă. Specialistul îi sfătuiește să aibă puțină răbdare, căci nu mai este mult până când viața lor se va schimba.

Scorpion

Nativii Scorpion încep săptămâna într-un ritm alert. Au foarte multe lucruri de rezolvat, deoarece au lăsat totul pe ultima sută de metri. În perioada următoare îi așteaptă un eveniment important, dar mai au multe lucruri de pus la punct.

Săgetător

Se anunță o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar pentru Săgetători. Aceștia vor da o lovitură importantă, iar veniturile lor se vor rotunji. Nativii pot da uitării toate problemele pe care le-au avut în ultima vreme.

Capricorn

Capricornii vor comunica foarte mult în această perioadă. Se vor implica în tot felul de proiecte, dar vor fi prezenți și în grupul de prieteni.  și vor avea ocazia de a cunoaște persoane noi. Aceștia se bucură din plin de atenția celor din jur.

Vărsător

Nativii Vărsător au șanse să scape de toate datoriile în această săptămână. Aceștia se bucură de câteva câștiguri financiare neașteptate și își vor face câteva achiziții.

Pești

Peștii se pregătesc să plece într-o vacanță în această perioadă. Pot fi deplasări mai scurte sau mai lungi, în funcție de dorințele fiecărui nativ. Cert este că veți pleca de acasă și vă va prinde foarte bine acest lucru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...