Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna mai. Succese mari pentru Balanțe și bani pentru Capricorni

Ioana Bucur 02.05.2021, 12:38
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna mai. Succese mari pentru Balanțe și bani pentru Capricorni

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna mai. Celebrul numerolog a dezvăluit ce surprize, unele plăcute, altele mai puțin, vor avea cele 12 semne ale zodiacului în a cincea lună a anului. Se anunță succese mari pentru Balanțe și bani pentru Capricorni. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna mai

Soarta zodiilor în a cincea lună a acestui an a fost dezvăluită de numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3. Potrivit runelor, nativii Capricorn și Balanță vor fi răsfățații astrelor, în următoarele patru săptămâni.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna mai – Berbec

În luna mai, nativii Berbec ar putea crede că a venit Crăciunul. Cei dragi vor găsi tot felul de motive pentru a le oferi cadouri. De fapt, unii norocoși ar putea avea parte de anumite bonusuri chiar și la locul de muncă. Va fi o lună a surprizelor frumoase, de care se vor bucura din plin.

Taur

Taurii vor avea de dus o luptă importantă în următoarele săptămâni. Vor fi puși în situația de a dovedi, din nou, cine sunt și de ce sunt capabili cu adevărat, iar asta se va întâmpla nu doar la locul de muncă, ci și acasă și în cercul de prieteni.

Gemeni

Pentru Gemeni, runele anunță o perioadă excelentă, din toate punctele de vedere. Se simt puternici, încrezători, iar asta se va vedea în performanțe de lăudat la serviciu. Trebuie să aibă grijă și să nu uite de sănătatea lor, în special la capitolul alimentație, și să nu mai treacă cu vederea micile semne ale organismului ce pot ascunde, de fapt, o problemă mai gravă.

Rac

Pentru Raci, luna mai va aduce rezolvările pe care le căutau de ceva vreme. Problemele ce le dădeau bătăi de cap și din cauza cărora nu își găseau liniștea se vor rezolva, într-un mod favorabil lor.

Leu

Protrivit horoscopului runelor, nativii Leu vor fi nevoiți să se adapteze mai multor schimbări în viața de familie. Trebuie să fie curajoși și să nu se sperie de noua realitate în care vor fi nevoiți să se descurce.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna mai – Fecioară

Nativii Fecioară sunt cu gândul la vacanță, așa că în luna mai vor decide că este momentul ideal să își facă bagajele și să pornească într-o aventură. Își vor dedica o mare parte a timpului liber plimbărilor, mai lungi sau mai scurte, și nu vor sta prea mult pe acasă.

Horoscop rune Mihai Voropchievici
Ce spun runele despre fiecare zodie în parte

Balanță

Balanțele vor fi într-un conflict continuu în următoarele săptămâni. Vor regla „datorii” mai vechi nu vor accepta să fie țintele unor nedreptăți. Oricât de greu ar părea, nu trebuie să renunțe, căci vor ieși învingători.

Scorpion

În luna mai, nativii Scorpion trebuie să se concentreze pe rezolvarea a două aspecte foarte importante: relaxarea și detașarea de problemele celor din jurul lor.

Săgetător

Săgetătorii vor avea nevoie de mult ajutor în următoarea perioadă. Vor constata că problemele de la locul de muncă și chiar și cele de acasă nu și le vor putea rezolva singuri, așa că vor ține legătura constant cu cei în care au încredere. Se anunță o lună în care comunicarea va fi pe primul loc.

Capricorn

Nativii Capricorn, spune Mihai Voropchievici, vor primi o veste bună în perioada imediat următoare, fie că este vorba despre cadouri neașteptate sau sume de bani importante.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna mai – Vărsător

Vărsătorii se pregătesc de război. Își vor organiza din timp atacul, ordonându-și gândurile și argumentele ce le pot susține cauza.

Pești

Peștii trebuie să găsească puterea de a răspunde provocărilor cu calm, fără să se arunce cu capul înainte, fără un plan bine pus la punct. Cu răbdare, totul se va rezolva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...