Horoscop sănătate luna mai 2021. Avertisment pentru Capricorni. La ce trebuie să fie atenţi nativii

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 26.04.2021, 08:14
Horoscop sănătate luna mai 2021. Avertisment pentru Capricorni. La ce trebuie să fie atenţi nativii

Horoscop sănătate luna mai 2021. Ce probleme va avea de înfruntat fiecare zodie în parte în a cincea lună a anului. Astrologii au dezvăluit care sunt nativii care au cele mai mari șanse să ajungă la medic în următoarele patru săptămâni. Avertisment important pentru Capricorni.

Horoscop sănătate luna mai 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Luna mai va fi una cu probleme pentru câteva dintre cele 12 semne ale zodiacului. Astrologii vorbesc despre accidentări, insomnii, dureri de cap și chiar și probleme cu greutatea, în următoarele patru săptămâni.

Horoscop sănătate luna mai 2021 – Berbec

În cazul nativilor Berbec, factorul declanșator al problemelor de sănătate va fi stresul. Trebuie să găseacă o cale să se relaxeze, să se tempereze și să nu se lase duși pe val de emoții, fiind predispuși să exagereze orice întâmplare nedorită sau dramă interioară. Sfatul unei persoane apropiate va fi, în următoarea lună, cel mai bun „medicament”.

Taur

Lunile de lucrat de acasă și lipsa activității fizice își vor spune cuvântul. Sedentarismul le va da bătăi de cap Taurilor. Pentru a scăpa de senzația constantă de oboseală, lipsa energiei și poate chiar și unele probleme de circulație, trebuie să înceapă să facă mișcare în aer liber.

Gemeni

Astrologii îi avertizează pe nativii Gemeni că, în luna mai, s-ar putea confrunta cu câteva probleme la nivelul aparatului digestiv. Li se recomandă să stea departe de mâncărurile grase, o perioadă, dar și de cafea. A venit momentul să își regândească obiceiurile alimentare și să facă o schimbare.

Rac

Racii pot să cadă victimă exceselor alimentare. Cea mai mare tentație a acestor nativi vor fi dulciurile. Dacă țin la silueta lor și nu vor să se trezească, când urcă pe cântar, cu mai multe kilograme în plus, trebuie să încerce să se abțină și să nu se lase conduși de pofte.

Leu

Nici pentru nativii Leu nu urmează o perioadă ușoară. Vor avea senzația că toți cei din jurul lor îi secătuiesc de energie. Problemele vor avea un impact uriaș asupra psihicului lor și vor ajunge, în cele din urmă, să cedeze, atât fizic cât și psihic. E momentul pentru o pauză binemeritată, poate o vacanță scurtă, departe de grijile de acasă și de la locul de muncă.

Horoscop sănătate luna mai 2021 – Fecioară

Fecioarele vor fi bombe de energie în a cincea lună a anului. Astrologii le atrag atenția acestor nativi, amintindu-le că este foarte important să își canalizeze corect atenția și eforturile. Dacă se aruncă să facă multe într-un timp foarte scurt, rezultatele, cel mai probabil, nu vor fi pe placul lor.

Horoscop vineri, 9 aprilie

Balanță

Nativii Balanță se vor simți cu adevărat răsfățați. Se vor concentra pe activități ce îi binedispun, își vor pune creativitatea la contribuție.

Scorpion

Stresul va fi cea mai mare problemă a Scorpionilor, în următoarele patru săptămâni. Vor fi predispuși la atacuri de panică și nervozitate. Ca să le evite, ar fi bine să profite de timpul liber și să îl petreacă afară, în natură.

Săgetător

Pentru Săgetători, luna mai va fi luna vindecării. Vor reuși să dea de cap unor probleme de sănătate cu care se confruntau de ceva vreme, iar tratamentele recomandate de specialiști vor da rezultate.

Capricorn

Momente grele pentru nativii Capricorn. Problemele de la serviciu vor avea consecințe nedorite asupra sănătății lor. Durerile de cap vor ajunge la ordinea zilei în următoarele săptămâni. Atenție, astrologii subliniază că, în acest caz, trebuie să se concentreze pe descoperirea cauzei migrenelor, nu doar pe tratarea simptomelor.

Horoscop sănătate luna mai 2021- Vărsător

Vărsătorii vor fi ocupați de dimineață până seara. Proasta gestionare a timpului le va da motiv de agitație. Fiind mereu pe fugă, sunt predispuși accidentărilor.

Pești

Peștii trebuie să învețe să lase problemele la locul de muncă și să se relaxeze total atunci când sunt acasă. Odihna va fi importantă pentru ei, fiind predispuși, potrivit astrelor, la insomnii cauzate de stres.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...