Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023. Zodia care începe o nouă viață, previziunile numerologului Mihai Voropchievici

Andrei Simion 01.01.2023, 15:28
Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023. Zodia care începe o nouă viață, previziunile numerologului Mihai Voropchievici

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a spus că o zodie începe o nouă viață în prima săptămâna a acestui an, în timp ce alta ar putea intra într-o perioadă mai puțin plăcută, în care este pusă la încercare.

Berbec și Taur

Berbec

Berbecilor le-ar face bine să se relaxeze și să nu își mai facă griji pentru starea de sănătate a unei persoane apropiate, pentru că nu este cazul. În plus, acesta ar fi doar un pretext al acestor nativi pentru a-și vizita rudele pe care le-a neglijat în ultima vreme, conform numerologului.

Taur

Pe de altă parte, Taurii ar putea avea parte de o mică luptă în plan personal sau profesional, dar sunt pregătiți să o ducă și în mod sigur vor ieși învingători.

Horoscop vineri, 23 decembrie 2022. Gemenii au parte de un castig neasteptat
Horoscop

Gemeni și Rac

Gemeni

Gemenii trebuie să fie răbdători și să aibă grijă să nu își forțeze norocul. Dacă reușesc să facă aceste lucruri, vor avea parte de surprize foarte plăcute.

Rac

Racii trebuie să fie foarte atenți la ce și cum vorbesc, la tonul pe care îl folosesc dar și la ce angajamente își iau în fața șefilor. Altfel, ar putea avea parte de unele neplăceri.

Leu și Fecioară

Leu

Leii reușesc să găsească rezolvările tuturor problemelor care îi preocupă, dar cu o condiție: să discute cu sinceritate cu familia lor.

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară vor avea parte în curând de o schimbare foarte importantă. Acestea sunt sfătuite să fie pregătite pentru acest lucru.

Balanţă și Scorpion

Balanță

„Balanţele sunt pregătite să înceapă o viaţă nouă, un soi de revigorare sau renaştere în planul disponibilităţilor fizice şi psihice”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Scorpion

Cât despre Scorpioni, numerologul a spus că foarte curând, aceștia vor afla un adevăr important ce le-ar putea marca sau schimba viața.

Săgetător și Capricorn

Săgetător

Săgetătorii încep bine noul an. Aceștia ar putea avea parte de o dragoste nouă, una pasională, conform numerologului Mihai Voropchievici.

Capricorn

Capricornii vor primi cu siguranță un cadou minunat de la cineva care se gândește mult la ei.

Vărsător și Pești

Vărsător

Vărsătorii încep o perioadă în care totul este mai dificil pentru ei. Aceștia trebuie să aibă putere ca să depășească acest moment în care sunt puși puțin la încercare.

Peşti

Persoanele născute în zodia Pești s-ar putea confrunta cu o dispută în plan personal sau profesional. Acestor nativi le este recomandat să își păstreze calmul.

Urmăriți Impact.ro și pe