Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici. Schimbări mari pentru Vărsători

Andreea Bisinicu 18.01.2021, 10:12
Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici. Schimbări mari pentru Vărsători

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici. Schimbări mari pentru Vărsători. Una dintre zodii va avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alți nativi își vor da viața peste cap. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, ce îți rezervă runele, în funcție de zodie, în următoarea perioadă.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021

Berbec

Pentru cei din zodia Berbec, săptămâna 18-24 ianuarie 2021 aduce vești bune. Acești nativi vor atrage atenția unei persoane dragi din anturajul lor. Fie că vorbim despre partenerul de viață, cineva din familie sau un prieten foarte bun, cine se gândește la tine. Nu te mira dacă vei primi cadouri sau mici atenții.

Taur

Taurii au multe probleme care îi macină și nu știu de unde să le rezolve. Vrei un sfat? Astrele îți recomandă să iei cinci minute de pauză, trage aer în piept și analizează foarte bine opțiunile, înainte să iei orice hotărâre. Cere sfat de la persoanele din familia ta sau cei mai buni prieteni. Discutați toți într-o ședință de familie și vei găsi soluția.

Gemeni

Atenție, Gemeni! Săptămâna săptămâna 18-24 ianuarie 2021 vă poate schimba viața. În aceste zile, nativii acestei zodii vor primi o veste care le va schimba viața pentru totdeauna, un adevăr foarte mare care nu va fi ușor de digerat. Trebuie să fii pregătit pentru orice.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, perioada următoare nu aduce vești bune. Se pare că vor avea necazuri în următoarele zile, dar nu se știe pe ce plan. Fie că vorbim despre probleme la locul de muncă sau relații tensionate în familie, Racii trebuie să își păstreze calmul, toate vor trece, la un moment dat. Înconjoară-te de persoane dragi și vei trece peste orice obstacol.

Leii sunt norocosii acestei saptamani, spun runele
Leii sunt norocosii acestei saptamani, spun runele

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Leu

Pentru Lei, în schimb, astrele au pregătit numai surprize și lucruri bune. Potrivit spuselor numerologului Mihai Voropchievici, se pare că în săptămâna 18-24 ianuarie 2021, nativii Lei ar putea primi anumite sume de bani sau mici cadouri din partea celor dragi lor.

Fecioară

Ei bine, cei din zodia Fecioară au parte de multe certuri și dispute în această săptămână. Astrele observă o situație foarte tensionată în zilele următoare. Tocmai de aceea este important să vă păstrați calmul și să nu spuneți cuvinte grele, la nervi. Nu vă consumați energia pentru lucruri triviale.

Balanță

Țineți-vă bine, pentru că Balanțele sunt puse pe fapte mari și sunt gata de a stârni revolte. Nativii din această zodie au certuri furtunoase cu cei dragi, cu părinții sau partenerul de viață, chiar și cu unii colegi de la job. Nu lăsați lucrurile mici să vă enerveze. Păstrați-vă calmul și totul se va rezolva de la sine.

Scorpion

Săptămâna săptămâna 18-24 ianuarie 2021 vine cu multe provocări pe plan profesional pentru cei din zodia Scorpion. Acești nativi trebuie să foarte atenți cum își temperează caracterul. Ce hotărâri vor lua în următoarele zile vor fi cruciale pentru domeniul profesional în care activează. Vor veni și mici probleme financiare.

Care zodie va avea nevoie de un consiliu de familie pentru a-si rezolva problemele
Care zodie va avea nevoie de un consiliu de familie pentru a-si rezolva problemele

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Săgetător

Nativii din zodia Săgetător apelează mult la introspecție, în săptămâna 18-24 ianuarie. Reprezentanții acestei zodii au nevoie de liniște pentru a-și rezolva problemele interioare. Aceștia se retrag și apelează la meditație, pentru a găsi răspunsurile pe care la caută cu ardoare.

Capricorn

Capricornii dau lovitura la locul de muncă. După faptă, și răsplată. Acești nativi vor primi o recompensă pentru cât de mult au trudit în ultima perioadă, din punct de vedere profesional.

Vărsător

Pentru cei din zodia Vărsător, săptămâna 18-24 ianuarie 2021 vine cu foarte multe schimbări la care nu se așteptau. Pot apărea probleme în relația de cuplu sau la locul de muncă.

Pești

Nativii din zodia Pești profită de aceste zile pentru a face o escapadă la munte. Cei care nu călătoresc pe teritoriul României au foarte multe lucruri de rezolvat, iar aceste lucruri îi pun pe drumuri în fiecare zi. Nu au timp să se plictisească.

Urmăriți Impact.ro și pe