Horoscop 7-13 decembrie 2020 prezentat de Mihai Voropchievici. Ce zodie va fi recompensată cu o sumă uriașă de bani

Stan Filon 06.12.2020, 11:52
Horoscop 7-13 decembrie 2020 prezentat de Mihai Voropchievici. Ce zodie va fi recompensată cu o sumă uriașă de bani

Horoscop 7-13 decembrie 2020. Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a adus horoscopul cu rune valabil pentru săptămâna 7-13 decembrie. Astfel, acesta a venit cu vești bune pentru mai toate zodiile din horoscop. Unii dintre nativi vor găsi puterea chiar să-și schimbe viața.

Așa arată horoscopul cu rune al lui Mihai Voropchievici pentru 7-13 decembrie 2020

Berbec

Nativul Berbec are mult de alergat în această săptămână. Are de rezolvat o groază de lucruri, însă trebuie să știe că va avea succes, mai ales dacă cere ajutorul unei rude apropiate.

Taur

Nativul născut sub semnul zodiacal al Taurului primește vești bune, o sumă de bani consistentă sau un cadou surpriză pentru că este învățat cu așa ceva. Trebuie să învețe să se bucure mai mult.

Horoscop 7-13 decembrie 2020 prezentat de Mihai Voropchievici
Horoscop 7-13 decembrie 2020 prezentat de Mihai Voropchievici

Gemeni

Gemenii vor găsi rezolvarea problemelor care îi frământă de ceva vreme. Va face un consiliu de familie pentru a rezolva ce nu e rezolvat până acum. Să stea de vorbă cu toți pentru că altfel nu se va putea odihni și nopțile vor fi mai scurte

Rac

Racul este un împătimit al cadourilor. Mai exact, îi place să primească cadouri și așa se va întâmpla i săptămâna aceasta. Un cadou special va veni de la o persoană specială.

Leu

Leul este pus pe fapte mărețe. Vrea să schimbe serviciul sau să mai ia unul sau să dispară de acasă ori poate să își schimbe locuința. Veste excelentă! Cert este că o schimbare va fi făcută.

Fecioară

Fecioara a intrat într-un con de umbră. Nu vrea să discute despre asta, nu vrea să vorbească în general. Sărbătorile de iarnă parcă o deprimă, deoarece îi aduc amintiri dureroase.

Balanță

Vine ceva nou la final de an. Sunteți pregătiți pentru o viață nouă. Revigorare totală și fizic și psihic, în toate ipostazele financiare, amoroase. A dat norocul peste Balanță, nu mai știu de bucurie!

Scorpion

Suită de schimbări majore săptămâna viitoare. Fiți pregătiți să le primiți, deoarece sunt preconizate schimbări benefice!

Săgetător

Cei născuți sub senul zoiacal al Săgetătorului dau lovitura. Se produce un salt rapid, calitativ în existența lor, iar acest lucru îi bucură nespus.

Capricorn

Rămâneți acasă în așteptarea unei schimbări foare importante, cât de curând. Trebuie să învățați săvă stăpâniți emoțiile.

Vărsător

Vărsătorul are nevoie de liniște, mai ales după perioada agitată prin care a trecut. Totul s-a liniștit acum și se nunț zile frumoase.

Pești

Peștii vor afla un adevărat în această perioadă care nu va trece neobservat. Posibil să vă marcheze viața de acum înainte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...